Vinnare!!

Jag har kollat igenom era svar, och såhär är det - man får ju inte som privatperson ha utlottning, utan endast tävling så man måste bedöma svaren och utse en vinnare. Det var några som missade en del tävlingsmoment och då blir man ju automatiskt stryken.

Men svaren ni skrev var ju lika bra allihop, men alla kan ju inte bli vinnare :( Vinnaren utsågs på ett rättvist sätt bland er :)

Och vinnaren är....

My!!!
 
Grattis My! Hoppas att du gillar din nya klänning :)
 
Till er som inte vann denna gång: Jag kommer ha en ny tävling inom kort så glöm inte att kika in :)



RSS 2.0





Kärlek

Allra käraste syster



Imorgon slutar min tävling.
Var med och tävla om du vill vinna den här klänningen nedan :)

RSS 2.0





Världens (kanske) snyggaste leggings!



Vad kan jag säga? Väldigt synd att de bara säljer tröjan på en av mina inköpssidor...
RSS 2.0





Glömde det viktigaste!!

Johannes höll på att bli påkörd idag - för en sekund blev jag livrädd. :(
En idiot till tjej körde rakt ut ur sin parkering utan att skrapa rutorna.
"Jag såg ingenting.."
Och det logiska är då att köra???
RSS 2.0





Trööööött!!

Det är som om någon tagit en stekpanna och slagit mig i huvudet med den...

Idag gick jag och Johannes på nyföretagarinformation - jag ska vara ärlig och säga att vi gick i pausen. Men efter att ha skummat igenom anteckingspapprena (med små overhead bilder) så insåg jag att det inte fanns något kvar som var värt att veta för mig personligen - hur mycket ersättning för körning med privat bil? - Hur bokför man inventarier värda över 21000? -Vad gäller om man säljer en tjänst?

Nej - huvudvärken tog över och vi gick hem. Passade på att ta alla broschyrerna.

Jag vet att jag bloggar dåligt nu :( Men det är jävligt mycket nu.. dels mycket i företaget - dels har Jennie två veckors semester och jag vill passa på att umgås med henne.



På lördag har Peter födelsedagsfest - han fyller 27. Halloween/födelsedagsfest. Gissa vad jag ska vara utklädd till (Jennie får inte svara).


I torsdags kom Jennie hem till mig för middag (enchiladas) och då hade hon med sig en present. Kolla vad lyxigt:



På tal om lyx, det här köpte jag för mina 200:- på Nordlunds efter skattjakten:



Den luktar ljuvligt, men jag skulle aldrig få för mig att köpa en duschtvål för 229:- i vanliga fall... skulle ni?

RSS 2.0





Gulligt?

I Sydkorea, Japan och Kina är det mycket gulligt i modet. Typ - kaninöron/björnöron på luvorna, nallar på tröjorna osv.
Visst kan jag tycka att det är sött ibland, men det finns ju en gräns...
Nej tack
NEJ TACK!
RSS 2.0





Mums-filli-bums!

Nu ska ni få ett recept som tar en klassisk maträtt till en helt ny nivå... receptet har jag tagit från boken "Sunes käk". Fast, jag tar i och för sig bort morötterna, för annars skulle inte Johannes äta...

Pytt-i-panna (eller korvpytt)
3 msk smör/olja
10 kokta potatisar
500 g falukorv
2 små lökar
2 morötter
1 msk torkad mejram
1 msk senap
1 msk vatten.

Gör såhär:
1. Skär de kokta potatisarna i tärningar
2. Dra skinnet av falukorven, skär den i tärningar.
3. Skala och hacka löken.
4. Skala morötterna, skär dem i små bitar.
5. Lägg smöret/oljan i en varm panna. Låt det bli ljusbrunt (om det är smör vill säga).
6. Lägg potatistärningarna i pannan. Stek.
7. Lägg löken och morotstärningarna i pannan. Stek.
8. Lägg ner falukorvsbitarna i pannan. Stek.
9. Rör om under stekningen.
10. Blanda mejram och senap i en skål.
11. Häll i en matsked vatten och rör om.
12. Blanda senapsröran med pytten i stekpannan. Smaskens!


MUMS!!!

RSS 2.0





Shoppar!

Nu sitter jag hemma och har hittat två nya sidor som jag ska grilla med frågor imorgon... visserligen uppdaterar ju de två hemsidor jag köper in kläder ifrån ganska ofta, men man gillar ju inte allt... - man kan ju inte gilla allt.

Well, jag måste ändå säga att jag hittade det absolut fulaste idag... tröjor med inbyggd kudde... eller vad säger ni? :)


Kan ju dock vara bra om man vill sova på tåget eller nåt...

RSS 2.0





Stupid blogg.se...



Okej, så jag har kommit på hur man kan publicera en bild ändå (tror jag) även om det blir betydligt jobbigare (HTML-koder - inte kul!!) Riktigt irriterande är det faktiskt... :(

Jag måste nog kontakta blogg.se om problemet kvarstår.. :( :( :( Tur att jag läste webdesign som elevens val en gång i tiden (tråkigt att jag knappt minns något av kursen)

Visste ni förresten att Jennie träffat Martin Stenmark en gång förut för ca 3 år sedan? Och han kände faktiskt igen henne, det tyckte jag var lite coolt... jag menar med tanke på hur många han måste träffa i sitt jobb...
Jag själv är nog ganska ansiktsblind och skulle knappt känna igen mina egna vänner om de tex skulle skaffa glasögon...

Ladies Night var förresten jättebra - jag var ju på showen för två år sedan med Sofia och i år var den mycket bättre än då. Men mycket tror jag berodde på att det knastrade så förbannat i mickarna år 2007, man hörde knappt vad de sa.

Det som var (avsevärt) sämre i år var maten... en barnportion som inte smakade någonting.
RSS 2.0





Vad har hänt med blogg.se?

Är det bara jag som inte kan ladda upp bilder, filmer, länka??? :(
RSS 2.0





Ladies Night!

Just nu sitter jag i min vackra Ted Baker-klänning och äter lite godis... Jag och Jennie ska gå på Ladies Night ikväll och det ska bli jättekul! :) Middag och show! :) Vunna biljetter såklart :D Min Ladies Night motivering är jäkligt bra! Jag har vunnit på den 3 ggr hitills och tävlat med den kanske 5 ggr. Det är bra utdelning, det enda dåliga med den är att den enbart funkar på Ladies Night-biljetter... Ha en underbar kväll! Nu ska jag försöka koppla min mobil till bloggen så kanske (om det nu funkar) jag kan mobilblogga något ikväll!!!
RSS 2.0





Chris Daughtry

Usch... Drömde av någon anledning att jag såg på american idol bloopers och hade roligt (fast jag tror inte att jag hade så roligt egentligen ) och plötsligt säger värden (som i drömmen var en tjej och inte Ryan seacrest) "det var här utanför sitt hem som chris daughtry blev mördad". Då väckte jag Johannes (inte på riktigt utan i drömmen) och frågade om det var sant och han svarade "visste du inte det?". Nu när jag vaknade var jag tvungen att kolla upp chris daughtry - och pjuh - han lever! Nu ska jag sova vidare...
RSS 2.0





Hjälp!!!

Jag fyller ju 25 om mindre än en månad...

...och den 7 november har jag planerat att göra något... men jag vet verkligen inte vad... jag vill verkligen bestämma mig, men kan inte... och nu känner jag att det börjar bli dags att fixa inbjudningar...
1. Stor fest...?
2. Mindre middag...?

Vafan ska jag göra???
RSS 2.0





Jag tycker att du är vacker...

Vad brukar folk säga till er?
Att ni är snygga/söta/vackra/sexiga... (and so on)? När de raggar alltså?

Jag får oftast höra att jag är vacker när någon raggar.
När jag var yngre blev jag alltid irriterad på folk som kallade mig vacker - jag ville ju vara snygg!

Men en kompis sa till mig en gång (för längesen):
"Nej, du är inte snygg - du är vacker. Men tänk såhär - vem som helst kan bli snygg... vacker det är något man föds med."

Jag förstår fortfarande inte riktigt skillnaden.  



Full-i-fan? :)

RSS 2.0





Dop

Nästa helg ska lilla Agnes döpas... någon som vet något bra man kan ge henne i present (till rimlig kostnad). När jag döptes tror jag att jag fick mycket smycken...

...men det var ju 1985 också och jag tror att det är det enda dopet jag varit på förutom min kusin Magnus dop och han är ju 16 år nu... (Elin, jag var väl på Magnus dop?). Minns inte jättemycket från något av dopen... mitt minne är jävligt dåligt faktiskt.

När någon frågar "Minns du...(blablabla)...?" så är mitt svar oftast: "Nej". Jag vet inte... jag hoppas att det är för att jag lever i nuet..?

Vad ger man i dop-present?

RSS 2.0





Kissemisse Tom

Tom har fått en egen blogg! Vad tycker ni om det? Töntigt, roligt, fantastiskt eller skittråkigt (eller något annat). Han ska blogga på prov i en månad.... jag har lovat honom extra mycket kattmyntagodis för att han ställer upp.

Han har höga ambitioner med bloggen, han tror själv att han ska bli större än både Blondinkattbella, Kisse och Kittenza.... jaja... vi får se....

RSS 2.0





Godnatt från mig och Tom





RSS 2.0





Minnen...

Igår och idag har jag städat - storstädat - hela j*vla dan... men man hittar mycket när man städar som man saknar, till exempel foton (fast allt är inte jättebra när man städar... Johannes slängde en läderplånbok från Gudrun Sjödén igår... *suck* - hallå? Fråga MIG först kanske?).
 
Anyway... jag hittade som sagt gamla foton och fotoalbum.

Jag och Johannes åkte en gång på en solresa tillsammans, till Grekland :) Jag är osäker på om det var 2004 eller 2005, men jag tror att det var 2005 (..?). 

Efter att ha funderat fram och tillbaka kom jag på att bara några dagar innan vi skulle åka hem så var en jättehemsk flygolycka i Grekland som blev en världsnyhet - den hände 2005. Alltså var vi där 2005. 

I alla fall :) Jag tänkte visa lite bilder från semestern... (Vi var på Zakynthos, men de flesta bilderna är från våra trippar till Kefalonia och Olympia). Jag har tagit bilder på mina bilder så därför kanske de inte är jättebra....


Zakynthos


Melissani Lake - Kefalonia




Myrtos Beach - Kefalonia


Turkost eller vad?? ;)


Kloster (tror jag att det var) på Kefalonia


Gränd - Kefalonia


Kapten Corellis Mandolin spelades in på Kefalonia (se den!)


Ocean


Olympia







Härligt va? Vi var där i två veckor, men tyvärr utnyttjade vi typ bara första veckan. Jag blev nämligen sjuk efter en vecka och dagen efter att vi kom hem till Växjö så fick jag åka in till sjukhuset och göra en akut operation... Johannes fick också problem när han kom hem (fast helt andra problem) och fick åka till sjukhuset samma dag.

Men nu fyra år efter minns man knappt det dåliga, utan man minns det fina och härliga. 

RSS 2.0





Väntan

Just nu sitter jag och väntar på att mitt hår ska torka. Jag och Jennie tränade danspass idag... så kul (fast de har bytt några låtar och jag saknar womanizer)!

Som ni kanske märkt har jag skärt ner en del på bloggen. Jag har skärt ner på mycket, mitt bloggläsande och tävlande också... det är svårt att få tiden att räcka till. Några gånger per vecka ska det bli i alla fall...

Igår var jag och klippte mig. Ingen större förändring, men det var ju det jag ville så han gjorde ett bra jobb frisören.


Mosig efter träning:

RSS 2.0





Ordlös Onsdag - Ström

image490

Se mer Ordlösa Strömbilder hos Akson

RSS 2.0





Målgester

Fråga: Är det ute med målgester? Jag tycker ingen gör sånt längre... jag gillar ju det... :) Kan inte det komma tillbaka, det var ju lite kreativt att komma på en bra målgest!

Jag har alltid önskat att någon fotbollsspelare skulle vara så töntig/cool att han gjorde värsta 70-tals discodansen till målgest... varför händer aldrig det? Tänk er Zlatan göra det - hahaha - skulle aldrig hända :)



Målgester - töntigt eller coolt?

RSS 2.0





Var det en enklare tid då?

RSS 2.0





Sånt är livet



Jag tar ingenting för givet
Sånt är livet, sånt är livet
Färgar himlen svart o röd
Nöd blir lust, lust blir nöd
Hjärtat tomt o övergivet
Sånt är livet, sånt är livet
Gå en annan väg o sen
Lev igen, lev igen

(I love this song!)

RSS 2.0





Tävling! Rosa Band-klänning.

I och med att det är Rosa Bandet-månad nu tänkte jag ha en tävling som kommer att till och med 30 oktober. Jag tänker lotta ut en klänning - med ett rosa band!

Allt du behöver göra för att vara med är att blogga om tävlingen (använd den kursiva texten lite längre ner) samt skriva vilket plagg
i mina auktioner du tycker är snyggast i en kommentar i detta inlägg där du även skickar med länken till ditt blogginlägg.

Om du inte har blogg kan du tipsa 3 vänner om tävlingen via mail och skicka kopia till [email protected] istället för att blogga om den. Skriv att du har mailat och skriv mailadressen du mailade ifrån i kommentaren.

   

Kopiera den kursiva texten till din blogg (ta gärna med bilden). Se till att länkarna fungerar!

Just nu pågår en tävling hos Majblomma där du kan vinna en svart klänning med rosa band i satin.

Allt du behöver göra är att titta igenom
hennes auktioner på tradera och berätta vilket plagg du tycker är snyggast och varför.

Tävlingen avslutas den 30 oktober och vinnaren utses och publiceras den 31 oktober.
Missa inte detta, in och tävla nu!




Lite mer info om priset.
Klänningen är i Free-size och måtten är:
Bystmått: 74-84 cm
Midjemått: 64 cm
Längd: 70 cm

Har man inte de måtten kan man alltid tävla och ge bort den till någon man tycker om.

LYCKA TILL!
Psst! Glöm inte att skänka en peng till Rosa Bandet i oktober. Det tänker jag göra!

RSS 2.0





Skattjakt!

Idag har det varit "Rosa Lördag" på stan i Växjö. Vilket innebar en skattjakt!! Ett hundratal rosa kuvert som låg och dröste på stan alltså.

Jag som lever i min lilla bubbla visste såklart ingenting om detta förrän Jennie ringde mig igår och berättade det.
- Det finns rabatter och presentkort i dem. Vi kan väl gå på stan då? sa hon
- Jennie, vi MÅSTE vara där när de öppnar.

Och sagt och gjort.

Vi hittade massvis med rosa kuvert! Jag hittade totalt 22 kuvert och Jennie hittade några mer än mig.

Vi väntade till fikat med att öppna kuverten och...


Julafton?

Jennie hittade bästa priset i ett av sina kuvert!!! :)


Men jag gick inte lottlös! Det visade sig att det fanns priser i alla Rosa Kuvert!
Jag fick totalt:
400:- i presentkort på butiker i Linnégallerian
300:- på nästan alla butiker i Växjö
400:- på butiker i Affärshuset Tegnér
300:- på Am hår design
Ett rosa paket från I Robe You (som jag får hämta på måndag)
100:- på JC
100:- på Kriss
100:- på Snitz
100:- på Nordlunds
50:- på Askelyckans Konditori
och
2 valfria koppar kaffe på Gusto

Inte illa pinkat va?

Det sjuka är att vi märkte inte av att det var några andra som letade överhuvudtaget. Alltså aktivt letande...
...ja, förutom Jennies moster och hennes väninna som vi visade alla rosa kuvert för förstås :)

Vi ska leta ännu mer imorgon för kuverten ligger kvar tills de hittas... :)

RSS 2.0





Hoppades på Moa :(

Japp, nu var det över för Moas del för den här gången.

Men shit - jag hoppas att hon söker igen. För det brukar gå bättre för dem andra gången... de får (oftast) synas mer i TV.

Moa - om du läser - sök nästa år igen!
RSS 2.0