Charlotte Perrelli vinner

Nu har jag lyssnat igenom alla bidragen i melodifestivalen, eller dvs de 60 sek som ligger ute på nätet. Nu tycker jag inte att det är svårt längre, alltså - Charlotte Perrelli måste vinna (om övriga låten är lika grym som de där 60 sek). Hon måste även vinna finalen ;)
Denna verkar verkligen vara en uppryckning från förra veckan (tur är väl det).

Men det kanske kan bli skräll. Om Daniel Mitsogiannis sjunger rent och snyggt och har karisma kan han nog bli farlig, för refrängen i Pame är maffig. Men ibland kan det ju låta asbra på CD men inte så bra live, så det återstår att se (har ju aldrig hört talas om grabben). Den kan bli en hit på dansgolvet i alla fall :)

Lyssna själv
här.

Vem tror du vinner på lördag?

RSS 2.0

Den bästa platsen

image455

I alla fall den som betyder mest för mig!
RSS 2.0

Längtar till sommaren

image454Åh... kom hit sommar, värme, sol, glädje, bruna ben! (Fotot har jag tagit själv)
RSS 2.0

Alltid liten i mitt huvud..

Hittade en annons ute på nätet för någon dag sen...

Simon A, Västerås. Fyller 20 år idag, född den 24 februari 1988.

Jag och hans storasyster lekte jättemycket när vi var små. Vi bodde grannar och var bästa vänner i många år. Simon var alltid liten och ville oftast vara med. I mitt huvud kommer han alltid att förbli liten. Men i verkligheten är han numera 20 år. Han får handla på systemet nu. Hjälp vad gammal jag känner mig...! 

Grattis Simon!


RSS 2.0

Dammsugaren brann!

Vi städade hemma nyss. Och det finns ingenting jag hatar att göra mer än att dammsuga. Jag vet inte varför jag hatar att dammsuga, men jag är helt enkelt ganska dålig på att städa så det måste vara därför. Dessutom så vill aldrig sugtratten (?) vinkla sig åt det håll jag vill att den ska.

I alla fall så dammsög jag - och dammsög - och dammsög... halva lägenheten. Länge dammsög jag för vissa små korn och dammtussar ville bara inte sugas upp. När jag hade dammsugit halva lägenheten så var det Johannes tur att dammsuga. Då, precis när det är hans tur, börjar dammsugaren att brinna!! Jag som precis hade tänkt att "nu ska jag gotta mig åt att han dammsuger" (jag vet jag är jättelöjlig :) )

Imorgon får vi åka och köpa en ny... men vår gamla dammsugare var ändå urdålig så jag är nästan glad!


RSS 2.0

Jag gjorde min egen sushi!

Fan vad stolt jag är över mig själv! Men, jag fick använda gravad lax till laxrullarna, men det blev faktiskt skitgott! Jag har hört att det ska vara svårt att göra sushi, men jag tyckte inte det var så himla svårt...

Vi har en riskokare som alltid gör riset helt perfekt och den är jag sååå glad för! Utan den hade jag inte vågat mig på att göra sushi...

Det är riktigt skoj att kunna göra sin favoriträtt helt själv :)image451


image452
RSS 2.0

Jag = ca 12 år

Idag ringde en kvinna från något företag, jag svarade.

Jag: Hej, det är Malin.
Hon: Hejsan! Jag heter Anna och ringer från blablabla och jag håller på med en undersökning.
Jag: Mmm....
Hon: Så, har du mamma eller pappa hemma?
En inre kris befann sig i mitt inre... chockad... subba... jag är ju för fan 23 år! Ska jag säga "Öh, du jag är faktiskt vuxen" eller vad ska jag göra?  
Jag: Nä, de är inte hemma.
Klick.

Det positiva var att jag slapp göra den där undersökningen...RSS 2.0

Jumper

Igår hade jag och Jennie fixat ihop en "smygdejt"... Vi drog med världens snällaste kille (Christian) och Jennies kompis (Sofie) på bio. Jag och Jennie tog med våra pojkar också så det verkligen blev parindelning :). Christian och Sofie verkade komma överens ganska bra, så jag hoppas att hon kommer på Christians fest på lördag och att det slår lite gnistor :)

Det ska bli så himla kul på lördag, Sandra och Calle kommer nämligen och jag har saknat Sandra väldigt mycket. Vi har inte hörts av lika mycket som vi borde...

I alla fall, vi var och såg filmen Jumper och den var sådär måste jag säga. En film som man ser en gång, men aldrig igen. Ingen film som är värd att lägga biopengarna på...


RSS 2.0

Wow!Jag är som tidigare sagt en sucker for American Idol. Den här killen är min favorit. Förra veckan var han skitbra, denna veckan ännu bättre! Imorgon ska jag titta på tjejerna, men jag tror inte att någon kommer vara lika bra som 17-årige David Archuleta :)
RSS 2.0

Jag är en flummig människa...

Johannes visade mig en fuktion på min webcam som gör att man kan lägga på massa bilder i sin egen bild... jag tyckte såklart att det var skitkul och började ta kort...


image448


image450
RSS 2.0

Lightning

image447
RSS 2.0

Post snart på väg!

image446

Till mina vinnare: Posten skickas ikväll och kommer nog till er på torsdag!! :)
RSS 2.0

Tack Samira!

För den nya snygga designen! Jag vann den, och den är helt underbar! Besök Samiras fina blogg här.

Vad tycker du om min snygga design?En virtuell bukett till Samira!
RSS 2.0

Oscarsgalan!

Ikväll är det Oscarsgalan! Jag ska såklart titta.... i tjugo minuter eller något....

Jag gör det varje år, laddar upp, peppar med god mat och tilltugg osv, men när man väl börjar titta så är det ju bara för segt! Varje pris tar en halvtimme att dela ut (känns det som) och sen ska det vara pauser hela tiden, artister ska sjunga, komiker ska prata. Dessutom tar det ju lång, lång tid tills de bästa priserna delas ut. Vad är klockan här då? 5.00 - 6.00?

Är det någon som faktiskt orkar titta mer än den där första halvtimmen?
RSS 2.0

Snart blir min blogg snygg!

Jag har vunnit en header ifrån Samira och inte vilken header som helst - den perfekta headern för min blogg!!

Så min blogg förändras nog snart!

Tack Samira!
RSS 2.0

Vårtecken! Årets första mygga!

image445

Här är han.... kom han in med stormen kanske? Levde gjorde han i alla fall.

Det gör han inte längre. Nu ligger han i papperskorgen, jag gillar inte myggor något vidare...

Jag vann förresten hos
Maria! En duschtvål! Tack, tack! :D
RSS 2.0

Dålig kvalité.

Denna veckan var det sjukt dålig kvalité på låtarna i melodifestivalen. Jag höll på att somna flera gånger! Sjukt dåliga låtar! BWO var bäst, men i detta startfältet är ju inte det direkt någon bedrift. Nästa vecka är det äntligen dags för Niklas Strömstedt, hoppas hans låt är bra... vissa av hans låtar älskar jag...

Dessutom Linda Bengtzing, Charlotte Perelli, Sibel........

Tror att det blir mycket bättre kvalité nästa vecka!
RSS 2.0

Kommentar nr 1000 uppnådd!

Inte helt oväntat blev det Linda som vann smycket! Hon gav nog 95 % av alla kommentarer! Det var kul att du vann eftersom du verkligen ville ha priset! GRATTIS!

Maila din adress till cg@live.se så skickar jag ditt smycke!

Jag fick förresten fråga om var man kan köpa smycket: Jag köpte det på MQ.
RSS 2.0

Tandläkarfusk

I måndags var jag hos tandläkaren för att göra florlackning. Det värsta är att jag aldrig sköter mina tänder ordentligt förrän jag får den där lappen "Du har tandläkartid". Visst jag borstar ju ordentligt, men tandtråd och flortabletter... de kommer bara fram när jag får den där lappen.

Någon mer som är sån?

Kommentar 1000 är inte uppnådd än, men det är inte så långt kvar!! 
RSS 2.0

Han fick mig att le...
Som jag tidigare nämnt har American Idol börjat igen och igår var det killarnas tur att sjunga. Jag gillar den här killen alltså, blyg, mysig och gullig. Och vilket fint leende! Hade jag bott i USA hade jag nog ringt... :)
RSS 2.0

Ahlgrens Sura Bilar

Idag fick jag hem en påse Ahlgrens bilar med surt socker på... tydligen finns de inte i butik än...

Jag vet inte riktigt vad jag tyckte om dem... för de som gillar surt godis och ahlgrens bilar är det nog perfekt. Jag tycker Ahlgrens Bilar Orginal är okej och jag tycker surt godis är okej...

Men blandningen blev väl sådär.image443


Kommentar nr 1000 är inte uppnådd ännu...
RSS 2.0

Bloggars skitsnack.

Jag har märkt att det blir allt fler och fler som klagar på andras bloggar och snackar skit om dem. Själv så känner jag att det mest ointressanta att läsa på en blogg är just skitsnack om en annan blogg.

Varför ska folk alltid snacka skit? Är det för att få fler läsare?

Ja, jag är verkligen trött på att läsa inlägg i bloggar om hur dålig någon annans blogg är. Är det någon mer som är trött på det? Kan inte dessa skitsnackande bloggar koncentrera sig på att försöka förbättra sin egen blogg istället för att trycka ner andras? Det tycker i alla fall jag.

Bloggar fyllda med skitsnack sjunker platt som en pannkaka i mina ögon och då slutar jag läsa.

Tycker du det är intressant med skitsnack?

Ps. det är en bit kvar till kommentar nr 1000 så kommentera mera! 

RSS 2.0

Gynnings program om Groupies

Nu ska jag sitta bänkad framför TV:n och titta på "I huvudet på Gynning".

Jag undrar om något från James Blunt kommer med. Jag och Sandra träffade ju henne och pratade lite - då spelade hon ju in programmet om Groupies. Hon ville träffa James Blunt för att han hade uttalat sig om groupies (Han hade sagt att enda anledningen till att han ville vara stjärna var för att han får ligga mer med snygga tjejer). Men hon lyckades inte få någon intervju, inte innan vi träffade henne i alla fall....

Skulle vara spännande att se hur det gick... men jag tror inget om James visas eftersom hon inte fick intervjun..image441
RSS 2.0

Smaskiga frågor!!

Tänkte ha en liten frågestund i samband med tävlingen nedan :)

Så fråga vad ni vill... :)

Jag svarar på allt om det inte är någonting väldigt, väldigt privat!! :)


RSS 2.0

Ledig!

Igår gick jag och Jennie en sväng vid Växjösjön :) Så fint var det... varmt och härligt...

Jag är faktiskt ledig hela veckan!! Jag hade missat att min hemtenta pågick ända fram till 24/2, trodde att den skulle lämnas in 17/2 så jag jobbade stenhårt med den förra veckan. Men hallå tänkte jag... 2-4 sidor som enda uppgift på 2 veckor. Jag måste säga att det är ganska slappt...

Engelskan var ju ofta 2 tentor, 1 oral presentation, 1 skrivuppgift och en hög med seminarieinlämningar på 2 veckor. Engelskan är faktiskt det jobbigaste och mest krävande jag har läst. Var deppig och trött nästan varje dag när jag läste det :) 

Vi får se om det blir någon läsning nästa termin. Jag har ju lite kval....

Alltså... jag vill ju ha ett jobb och körkort....
Men det ligger ju inte bara ett jobb och väntar på en direkt...

Ska jag söka ett sommarjobb till sommaren?
Eller ska jag söka jobb under sommaren?
Om jag inte har jobb i sommar får jag inte några pengar (om jag sökt kurser till hösten)
Men om jag inte söker kurser till hösten kan jag inte läsa det jag vill - vilket då blir att vidareutbilda mig till magister.
Svårt.........
RSS 2.0

Vad oväntat...!

...att Rongedal gick till final...!!

Men så himla rätt....
RSS 2.0

Oops I did it again.... and Majblomma goes country!

Tänkte ladda upp två nya klipp. Det första är kort, Britney Spears Oops I did it again. 01:12 kan ni väl lägga på att titta på mitt klipp? Jag var tvungen att spela in den ett antal gånger - en kompis har kritiserat mig för att jag aldrig ser glad ut när jag sjunger... Men... alltså man kan inte se glad ut och sjunga "yeah, yeah, yeah", speciellt inte om man inte visar sina händer....

Jag tittade på mina klipp och det ser ju ut som att jag *PIP*. Jaja, så min vän Christian kommer inte vara nöjd när jag inte log :) Men hellre det än att se ut som att man pillar på sig :)

Det andra klippet är Leave the Pieces med The Wreckers. En jättefin låt.

RSS 2.0

Så bra låt....

RSS 2.0

Glad alla hjärtnas dag!!

Idag sprider jag kärlek på bloggen till ära av alla hjärtans dag! Igår vid tolvslaget fick jag en chokladask, en trisslott (utan vinst) och ett sött kort av min Johannes :) Så söt är han :D

Men av mig ska ni få ett virtuellt hjärta och så önskar jag er världens finaste alla hjärtans dag! (Jag har faktiskt gjort det själv i Paint, haha)

För övrigt har ni kanske märkt av den dåliga aktiviteten denna veckan...? Jag har hemtenta, så jag hinner tyvärr inte skriva så mycket... but I'll be back on monday ;)

image439
RSS 2.0

1973

Jag sjunger 1973 av James Blunt. Kanske detta kan ge er lite inspiration till valet i min tävling! Jag har kollat på era låtförslag och måste säga att en del vet jag passar jättebra (eftersom jag sjungit dem förr) några har jag inte ens hört :) Men jag ska lyssna in mig på Youtube ordentligt, spela in och testa ALLA innan jag bestämmer mig för vinnarnen!

RSS 2.0

Vårt nya soffbord

VERDI

Idag åkte vi och shoppade soffbord. Vi har ju beställt en ny soffa och vi hatar verkligen vårt soffbord (det är egentligen enkelt och svart men man måste ha TV-kontrollerna på bordet och det ser så fult ut). Jaja iallafall köpte vi detta på EM, 2500:-, med två fack på sidorna där man kan lägga kontrollerna! Perfekt!
RSS 2.0

Mina nya t-shirtar

Vi har kollat på Shirtstore idag och beställt lite t-shirtar. :) Vi ska gå i K.U.K t-shirten när vi går på Springsteen i sommar, haha.

Är de inte coola?


image437
RSS 2.0

Tillbaka från en utekväll

Nu är jag hemma. Har varit på fets hos Jenny och Peter, de är så sköna. Men kl 22.30 säger Jennies kompis "nu ska vi gå, annars kommer vi inte in på grace"

Hur kul är det att gå ut kl 22.30?

Update:

Ja, anledningen till att jag skrev detta var ju att tjejen i fråga blev helt galet arg eftersom vi inte ville följa med. När Jennie sedan gick in på Grace och träffade sin "kompis" så smällde hon till henne. Saker kan hända i fyllan och villan, jag förstår............. men att slå någon............. Det gör man bara inte! Aldrig!
RSS 2.0

Junitjej har tävlingar!

Junitjej har 3 tävlingar just nu! Och i alla är det jättemysiga priser!!! Hoppas jag vinner någon!!!

Hon har...

En nalletävling:

image3473En tetävling

image3470


Och en stekpannetävling!

image3461


UPPDATERAT

HON HAR YTTERLIGARE EN TÄVLING NU!!!!! Ett mysigt godis- och tekit!

image3480
HOPPAS SÅÅÅ ATT JAG VINNER EN AV DEM!
RSS 2.0

Snart är det dags!

Jag hade tänkt lägga upp en tävling här idag, men det blir inte förrän imorgon - måste fixa lite först. Så titta in här imorgon så är det tävlingsdags!
RSS 2.0

Bondespelet

Idag fick jag hem min vinst från Husvagn och Camping, ett spel skulle jag få (Melodifestivalen, Bondespelet eller Alfa & Peter) och jag hoppades innan på att det jag skulle få var Bondespelet - eftersom jag, syrran och pappa alltid spelade det när vi var små och det är så himla mysigt. Idag fick jag hem spelet och det var Bondespelet! Men jag får ge det till syrran för Johannes är så tråkig ibland. Han vill inte spela med mig! Han har nämligen dåliga minnen från att vi spelade monopol.

"Du fuskade ju hela tiden, köpte upp alla gator direkt och sen hade man ingen chans..." sa han

Men hallå? Är det fusk? Det är ju bara en strategi ju! Jag tänker ju inte lägga mig :) Så nu ska jag ge bondespelet till syrran, så får hon spela med sin pojkvän och när jag kommer på besök så säger jag bara: "Fram med Bondespelet! I will fight and I will conquer!


Klicka för större bildKlicka för större bild
RSS 2.0

Jag måste...

  • Fixa en nya tävling här på bloggen innan veckan är slut
  • Lägga upp ett nytt videoklipp
  • Plugga :(
RSS 2.0

Försöker spara pengar!

Jag och Johannes har insett att vi lägger typ dundermycket pengar på mat och vi vill verkligen skära ner (fast samtidigt inte bara äta skräp). Vi har tänkt att vi ska ha en budget på ca 700 kr/vecka.

Nu har vi i alla fall gjort en matlista som vi ska hålla oss till för att klara vår budget.

image432

Det låter kanske inte så svårt, men vi har ju inte möjlighet att storhandla på typ willys eller något utan vi handlar ju allt på konsum mitt i stan.... D Y R T... säger jag bara. När vi handlade mån-fre maten i söndags så gick det på 600 spänn, men då skulle vi ju baka semlor också...

Är det någon som har något tips på hur man kan skära ner på maten? Eller något recept på billig mat som är god och nyttig?

För övrigt måste jag tipsa om ett recept jag hittade på internet. Det var skitgott, billigt, enkelt och nyttigt!
Grön snabblasagne, fast jag bytte ut oliverna mot en burk röd pesto (eftersom Johannes inte gillar oliver). Blev kalasgott!
RSS 2.0

You had me at "Hello"!

Det räckte med att en läsare skrev att hon faktiskt läser min blogg varje dag för att få mig att vika efter i förra inlägget! :D Jag är inte så svårövertalad helt enkelt. Nä, men jag vet inte, jag ville känna att någon som inte känner mig sådär privat - som jag ändå kan berätta allt för och visa bilder osv - läser min blogg. Så Kicki, du räddade min blogg med denna kommentaren:

Kicki: Men sluta nu. JAG läser ju varje dag (SheTrollaN) :). Det är nog lite så med bloggandet, det kan säkert ta ett bra tag innan det kommer igång ordentligt. Men ge inte upp nu, vi är flera här som gillar din blogg :-)

Detta ska firas med att en låt ska läggas upp. Men jag vet inte vilken - det ska spelas in idag i alla fall. Antingen med eller utan Johannes. Dessutom har jag tänkt att jag ska gå på stan och leta rätt på något fint som jag kan tävla ut här på bloggen! Jag älskar ju tävlingar. Sjunga, tävlingar, fota... i den ordningen är det!
RSS 2.0

Jag funderar på att lägga ner.

Bloggen alltså, fan det är ju ändå ingen som läser.................

RSS 2.0

Bakat!

Nu har jag bakat semlor. Bakade även matbröd när jag ändå höll på (gotländska knutar) :D

Man borde ju baka mer egentligen - vad mycket pengar man skulle spara på det...
RSS 2.0

Varför gick jag inte upp?

Igår skrev jag en låt i mitt huvud när jag låg i sängen och inte kunde sova. Den var jävligt djup och vissa rader var helt genialiska. Det är allt jag minns.

Så nu sitter jag här och försöker pressa ut låten som kom till mig igårkväll, men jag kommer inte ens ihåg en enda rad. Det rimmade på skäl och farväl i slutet av refrängen... men det bästa rimmet var innan...

Nästa gång en låt "kommer till mig" MÅSTE jag gå upp!
RSS 2.0

Baka semlor!

Idag ska jag baka semlor, hittade ett recept på ca 14 st semlor - jag lovar med Johannes i lägenheten kommer de vara slut på ett par dagar.

Jag föredrar mina semlor med varm mjölk. Mmmm! Jag vet att några får kväljningar när jag säger det, men det är ingenting mot vad folk tycker om att jag äter grisfötter! (Mums!)image431
RSS 2.0

Paris dag 4 (+ hemresa)

Tänkte lägga upp lite bilder från sista dagen i Paris. Den här dagen gick vi bara till Notre Dame, vi hade tänkt att shoppa - men Paris är ju dött på söndagar...

Eller inte riktigt helt dött kanske, för det var jättemånga loppisar och souvenir affärer öppna... så vi strosade lite bland dem...

De sista två bilderna är från hemresan dagen efter. Den dagen väntade vi mest på vårt plan som var 3 h försenat.... När vi kom till Kastrup var det mycket liv, de danska handbollshjältarna (som tog em-guld) hyllades precis när vi kom :)

Dagens rutt:

image430 

         

   

     
RSS 2.0

Grattis Syster!

Idag fyller min underbara storasyster Elin 26 år! Hela min familj utom jag själv fyller faktiskt i februari, men Elin är först! Coolt är ju också att hon fyller på fettisdagen, hon som är ett riktigt kakmonster :D Hoppas du får världens bästa dag!!!!! GRATTISKRAMAR!


image413
RSS 2.0

Vilken snyftare!

Satt och tittade på Of Mice and Men ikväll med Johannes. Jag vill inte avslöja någonting, men jag grät hur mycket som helst i slutet. Jag är en bölgris som aldrig kan hålla tårarna tillbaka i en film. Det är väl därför jag försöker titta på snyftare så lite som möjligt... :)

RSS 2.0

Nu blir man sådär glad igen!

I en annan del av Köping är tillbaka. För mig som kommer från grannstan Arboga känns det skitkul!
RSS 2.0

Paris dag 3

Dag tre gick vi på promenad, vi bestämde oss för att gå till frihetsgudinnan. Sedan gick vi omkring lite i några butiker. Sedan satte vi oss och kollade lite på killar som dansade med fotbollar, helt sjukt duktiga var de. Jag spelade in, men jag måste sitta vid andra datorn för att lägga upp ett klipp.

Vi gick på några smågator nära eiffeltornet och stannade tills det blev mörkt och varje heltimme börjar eiffeltornet "glittra" och det tog vi såklart kort på och filmade. Nä, det var en jättemysig och lugn dag! På kvällen åt vi massa sushi (min favoritmat) på hotellrummet, det gjorde vi dagen efter också :D

Dagens rutt:

image395


   

       

   

       

 
RSS 2.0

Tävlingstips!

Maria Vuitton har tävling just nu! Den skulle egentligen ha avslutats igår, men den håller på tills idag så skynda skynda och tävla! You can win pink shoes!
RSS 2.0

UmbrellaSnygg jag är på stillbilden - eller hur?
RSS 2.0

Vi ska köpa ny soffa!

Vi är två fattiga studenter som ska köpa ny soffa :D Det kommer ta 2-3 månader innan vi får den, men det gör ingenting, det är bara bra för då hinner vi spara ihop ännu mer money :) Vi har tur att vår lägenhet är väldigt billig, annars hade vi aldrig haft råd.

Här är den, den kostar mellan 11600-13700 beroende på vilket tyg vi väljer. Vi ska inte ha tyget som är på soffan nu, visst är det snyggt, men det passar inte hos oss. Det enda som är lite surt är att det blir väldigt få nya kläder, grejer och fester på ca 3 månader... men man måste prioritera och vi vill verkligen ha en ny soffa. Idag ska vi bestämma tyg. Troligtvis blir det svart eller mörkbrunt.


RSS 2.0

Paris dag 2

Dag 2 var vädret klart och det var riktigt varmt (jag gick utan jacka en hel del). Vi hade bestämt oss för att om det blir fint väder någon dag så ska vi bara upp i Eiffeltornet. Efter att vi varit uppe i tornet (på 2:a etagen, 3:e var stängd) och beundrat den helt makalösa utsikten gick vi till Trimuphbågen, sedan shoppade vi på Champs Elysees, men vi tröttnade ganska snabbt och gick till de stora galleriorna som låg ganska nära hotellet istället och stannade till de stängde :)

Dagens rutt:

image360   

    

   

     

   

   

 

   

   

     
RSS 2.0