Irriterad

Jag är bara så jävla trött! Så fruktansvärt mycket att göra hela tiden... har aldrig nån tid att bara stanna upp och tänka...

Jag vill bara ha lite mer tid! Men jag är åtminstone ledig 20-29 dec! YEE! ARBOGA!

RSS 2.0

Woohoo!

Det var hårt i förrgår, så med all rätt så mår jag ju inte super idag! Jag tog typ INGA kort dock (förutom ett skitfint på Petra) vilket svider rejält i hjärtat!

Min födelsedag var annars rättså optimal!!

På morgonen sken solen sådär underbart och när jag gick till parkeringen för att åka till skolan med Caroline så tänkte jag "vilken underbar morgon... och det är min födelsedag...woohoo!"

Därefter var det skola från 08.30-16.00 och det är vad som gjorde min födelsedag rättså optimal och inte bara optimal. TimberOpt. Fy helvete vad tråkigt, jag lovar det var nog det mest meningslösa jag gjort i hela mitt liv!! Vi fick uppgifter som tog 2 minuter att utföra och sedan skulle vår gästföreläsare diskutera resultaten i två timmar och inte nog med det han berömde oss för att vi var så otroligt duktiga och lärde oss så snabbt.

Jag kan säga såhär uppgifterna var ungefär "ändra siffran 3.8 till 1 och se vad som händer". Han tyckte alltså att vi var otroligt klipska och alerta för att vi kunde göra detta otroligt svåra jobb. Ja, hade det varit ett gäng treåringar som fixat det så hade jag också tyckt det. Men hans uppgifter hade inte ens varit en utmaning för de som går i mellanstadiet. Jag har ALDRIG haft så tråkigt i skolan som jag hade det dessa två dagar.

Men sedan var ju som sagt dagen slut vid 16 och det kändes som att en sten lyftes från hjärtat :) Men jag hann skrämma Johanna och Ki i korridoren innan vi åkte hem.

Så var jag ju tvungen att handla en massa grejer på stan och av en slump går jag in på Lindex. Detta kan inte vara sant! Just den 10 november sitter en sminkös från Nivea och ger gratis proffs-makeup. Öh, vad tror ni jag gör? Jag ställer mig givetvis i kö (det fanns dock ingen kö, mycket konstigt) och får en timmes fest-sminkning alldeles gratis. Resultatet... ja.. som synd är har jag inga bildbevis... men jag tyckte själv att jag såg riktigt het ut! Woohoo!

Därefter går jag till konsum för att köpa lite muggar och grejer som jag skulle ha till bålen. När jag sedan ska hem så har de ju fixat ett övergångställ utanför SF och vägen hem blir genast mycket kortare. Jag fick för mig att de gjort det bara för min skull! Woohoo!

Så kommer man hem.... där ligger ett stoooort paket från TV4. Yes... på min födelsedag vann jag en IDOL munkjacka!!! Och jag som bara älskar idol! Den är varm och mjuk och bara min!

Sen är kvällen helt underbar, det kom väl runt 20-30 pers på festen och jag fick många fina presenter och blommor och gud vet allt! :D

Av Johannes fick jag en underbar Kappa... fick ett gäng kokböcker från Christian (tror det var 9 st), ett presentkort på Village, ett fint hemmagjort presentkort på en heldag med Sofia (med lunch, fika, massage och bio) och på kortet stod det "till Växjös bästa brud från den näst coolaste". Fick en underbar svart klänning, en "I heart me"-T-shirt, 3 par trosor, en massa makeup och parfymprover, ett halsband, en sexleksak (från Jessika såklart, haha), ett asfint kort på mig och Jess med texten "Du och jag är som Musse Pigg och Pluto, Pippi och farbror Nilsson, Peter Pan och Tingeling" åååhh... jag blev så rörd över allt.. till och med nu när jag läser var jag just skrivit så börjar glädjetårarna bryta sig fram....! Jag älskar mitt liv och alla människor i det!

Vi hade så roligt hela kvällen! Och jag kände verkligen att jag betyder lika mycket för mina vänner som de betyder för mig! :D Yama sa den finaste komplimangen till mig. "jag har varit i tyskland, frankrike (Och gud vet alla länder han sa) men jag tycker ändå svenska tjejer är de bästa. Och av dom är du bäst!"

Oh my God... han är verkligen helt underbar!

Well.... nu ska jag handla och städa!!
RSS 2.0

Happy birthday Malin!

Idag 10 november fyller jag 22 år (hipp-hipp-hurra!) och ikväll blir det stor fest!

Fast just nu är det TimberOpt i skolan... mem till och med det kan inte sabba denna fina dag!

Jag längtar till ikväll..... :)
RSS 2.0

Nu börjar det närma sig...

Snart är jag klar...

och vi får erbjudanden nästan en gång i veckan från vår programansvarige om jobb.

27 okt
"Jag har fått in annonser för ett antal "skogsnära" jobb i både norr och söder. Ansökningstiderna går ut från 3 november till 8 december. Eftersom det är tunga bilagor mailar jag inte utan sätter upp dem i en bunt på SoT:s anslagstavla i anslutning till entréhallen i M-huset. Kolla där om du är intresserad."

30 okt
"Skogsförvaltningen vid Växjö stift söker en planerings- och IT-kunnig person. Se bifogad annons."

6 nov
"Jag vidarebefordrar annons om ett ledigt jobb på virkesmätningsföreningen VMF Syd i Jönköping."

7 nov
under föreläsning "...och när vi är på VIDA så ville de prata lite med er om framtida jobb"

8 nov
Jag har fått några tips om jobb. Det gäller en egendomsförvaltare vid Svenska kyrkan i Göteborg. Se
http://gbgstift.accson.se/goteborgsstift/www/1,4/1,4,3/1,4,3.asp
Dessutom rekryterar IKEA en mängd personer (1000 nya chefer/år under de kommande 5 åren!). Se http://www.ikea.com/ms/sv_SE/jobs/apply_now/index.html
Genom att klicka vidare och acceptera vissa frågor om personuppgifter kan man hantera det mesta på nätet. Jag fick särskilt tips om:
"Business Developer, Trading Area WOOD, Älmhult"  som ska sökas senast 20/11.

Det måste vara för bra för att vara sant?

RSS 2.0

Varför skriver 5 spanjorer kommentarer till mig...PÅ SPANSKA!??

Jag kan ju inte spanska.... well... actually....*hola*....jag kan ju lite :)

Jaja, nu är man med famljen och har det mysigt i Lund. Det är ju roligt!

Men man vill ju inte fördriva tiden såhär på bloggen....

På fredag så är det i alla fall fest hemma hos mig för att fira att jag fyller 22 år. Det ska bli grymt... nu talar jag bara till de jag känner och tycker om, kom gärna (MEN DETTA BETYDER OCKSÅ ATT MAN MÅSTE HÖRA AV SIG INNAN MAN KOMMER) Yes.....

nu ska vi åka och shoppa :)

au revoir
RSS 2.0