Ciao från Rom

Hej!

Flyget från London landade inte i Köpenhamn. Nej, alla vägar bär ju tydligen till Rom så vi hamnade här :)

Här ska vi vara till på söndag, sedan åker vi hem. Skolan börjar ju på måndag.

Tänkte jag skulle visa er lite bilder från London och Rom nu. Johannes ligger ändå och sover typ.

Igår fick vi veta att det var en tjej som hämtat Akilles (fast på riktigt heter han Torsten) det kändes sorgligt, glatt och skönt på samma gång. Sorgligt att vi inte får ha honom mer, glatt för att han kommit hem till den han tycker om och egentligen bor hos och skönt för att han slipper vara ensam hela dagarna till och med söndag. Jag var lite ledsen igår, men det ska faktiskt bli skönt att inte ta hand om någon katt. Det passar inte bra nu med lägenheten som ligger precis vid vägen. Nej, det funkar inte bra.

Här åt vi middag första kvällen. I våningen högst upp. Restaurangen heter Galvin @ Windows och ligger i London Hilton. Vi tog ett specialerbjudande, 3 rätter för £19.50 och notan landade på £60 med skatt och dricks inkluderat. Jäkligt värt det med tanke på utsikten. Dessutom betydligt billigare än i Sverige.ahhh... nu hinner jag inte mer!!!
RSS 2.0

Hej fran London

Nu sitter vi och packar en hel del eftersom vi ska lämna hotellrummet idag. Snyft, vi avnjöt precis den sista supergoda hotellfrukosten här. Vi har sett allt vi ville se och mer. And we love - love - love it! :) Big Ben ar ju jättefin. Det har knappt regnat heller, utan det har varit blå himmel och vackert. Nar jag kommit hem och sorterat de 800 bilderna ska jag visa några fina här på bloggen.

Kram från London 
RSS 2.0

Live update fran London!

Hej Sverige!!

VI SAKNAR ER.... NOT!!!!! Jag och Johannes har precis checkat in och ska gora oss iordning for en harlig utekvall i London. Gud vad mysigt det ska bli! Eller det ar redan mysigt!!

Men jag hinner inte skriva mycket, bara lagga in bilder pa vart hotellrum. Det ar allt vi hunnit fota an.

Lovely!Har ar datorn/tvn som jag bloggar pa nu!

Kram alla vanner!!!
RSS 2.0

Visa London 2012 Party

I övermorgon ska jag och Johannes gå på Visa London 2012 Party :) Tänk, vi åker imorgon! Varken jag eller Johannes har varit i London. Här är vårt "schema" för London (fast vi kommer väl försöka hitta på så mycket som möjligt också och klämma in sevärdigheter mellan tiderna)

23 aug, Lördag:
09:30 köpa frukost på
10:12 avresa hemifrån.
16:00 (brittisk tid) framme
22:30 (brittisk tid) middag på Galvin at Windows (med specialerbjudande, 3 rätter för £19.50.

24 aug, Söndag
13:00 - ca 17:15 (brittisk tid) Visa London 2012 Party @ the Mall (det kommer visas på BBC).
21:00 (brittisk tid) London Eye

25 aug, Måndag - Bank holiday (röd dag)
Notting Hill Carnival - Europas största karnival

26 aug, Tisdag
Check out senast 12:00
Shopping (kanske...)
Senast 18:00 måste vi åka ut till Gatwick och vårt hotell där.

27 aug, Onsdag
08:00 (brittisk tid) så åker vi ifrån Gatwick...

Förresten, vi har ju internet på hotellet så jag ska försöka uppdatera med lite bilder osv på kvällen :) Lila söta kissen ska bli omhändertagen av johannes mamma.
RSS 2.0

Akilles

Det är en katt som har gått runt bland våra lägenheter ett tag. Vaktmästaren sa att det inte är någon som vill kännas vid den. Nu snackar vi världens absolut sötaste katt. Jag och Johannes bestämde oss i alla fall för att ta hand om den tills vidare. Han är utan halsband eller märkning.

Vi kallar honom tillfälligt för (Bruce) Springsteen permanent för Akilles. I alla fall, vi gillar honom massor, men kissen har ju kanske en ägare någonstans här i området (centrala växjö) som vill ha tillbaka honom och verkligen saknar honom. Känner du igen honom?

Kanske, Kanske inte...

Han kanske är utsläppt av några j*vla egoister som trodde att han skulle klara sig själv. Vi har satt upp lappar över typ hela stan, men ingen har ringt. Men om ingen ringer på ett par veckor ska vi ta ner alla lappar och ta hand om honom "på riktigt" själva. Ja, mat och kel får han ju redan, men jag menar ta med honom till veterinären, öronmärka honom osv.

Titta hur söt han är!

RSS 2.0

Gardenia

Jag grät (ok, bara lite men ändå) fast jag inte var ledsen när jag hörde den här live-versionen...

Jag älskar både melodin och hennes röst... och texten... texten är perfekt.

Well I put so much thought into getting ready
And now I know that was the best part
It's so easy to get caught up in what I'm regretting
Forget what I got from a wounded heart

I'm the one who likes Gardenia
I'm the one who likes to make love on the floor
I don't wanna hang up the phone yet
It's been good getting to know me more

I've been seeing all my old friends in the city
And walking alone in Central Park
Doing all the things that are neglected
I traded them all in to be in your arms

I'm the one who likes Gardenia
I'm the one who likes to make love on the floor
And I don't wanna hang up the phone yet
It's been good getting to know me more
RSS 2.0

Om en vecka...

...åker vi!!!!RSS 2.0

Småkryp

I måndags åkte jag till stamåla och kom hem igår. Jag har kommit på en sak. Jag älskar att fota småkryp. Här är några bilder från min stamåla resa :)

   

   

   

   Den här sista är rätt äcklig. Det tycker till och med jag :)
RSS 2.0

Tyskland

Förra helgen var vi i Tyskland. Johannes mamma Maria fhar fyllt 60 år och detta var en present från hennes söner. En helg i tyskland inklusive fickpengar :)Vi åkte j*vligt tidigt hemifrån 03:45. Det var dimma på fälten när solen började gå upp, vackert.Bild från färjan.Det tog nog max 20 min från det att vi checkat in till dess att vi var på standen. Gud vad härligt det var. På kvällen var vågorna maffiga och vi hoppade i dem i timmar.Här hade jag gjort mig fin inför fredgaskvällen. Jag hade bara en klänning så jag hade på mig den även på lördagen. Tyvärr har det blivit ett jättestort hål under ena armen på den.På lördagen åkte vi bananbåt. Det kostade typ 70:- per person. Jag ramlade i 3 ggr och mina bikinitrosor höll på att åka av varje gång :)På söndagen skulle vi åka hem och innan dess var vi vid ett semesterställe som Hitler hade haft för sina soldater. Vi kände alla samma sak efter att ha varit där - Riv ner skiten. Jag kan faktiskt inte riktigt förstå vad det är för värde med att ha det kvar. Det påminner ju inte alls om hur hemsk Hitler var och vad han gjorde mot människor. Nej, det är ju typ bara bara en gammal, gammal nedlagd resort.
RSS 2.0