Asbra skor!

Jag hade turen att vinna ett par Simple-skorpause.se

Idag hämtade jag ut dem och de var assköna. De skönaste skor jag någonsin ägt.

Såhär ser de ut. Och vet ni vad? De är miljövänliga :)

De har:

 • Hampaovandel
 • Bambufoder
 • Pedbed i naturlatex med överdrag i organisk bomullskanvas
 • Yttersulor av återvunna bildäck
 • Med vattenbaserade fogmedel
 • Fotformar i pappersmassa av till 100 % återvunnet papper
 • Levereras i vår återvunna toppmoderna tillbaka-till-framtiden-låda


 • Supernice :) De här kommer jag använda mycket :)

  RSS 2.0

  Springsteen-resan: Konserterna

  Det var det mest fantastiska. Vi ställde oss precis framme vid scenen vid gallret i fredags.

  Precis där han skulle gå ut för att hälsa på publiken, fan vad lyckliga vi var!

  Jag orkar inte ens skriva om hur skitbra konserterna var. Det var helt sjukt jävla underbart.

  Ett ögonblick vi kommer kunna uppleva om och om igen är första gången vi tog Bossen i handen. Det finns nämligen här :) Precis i slutet ser ni en tjej i gult. Det är jag :) Johannes står bredvid mig mer i mitten :D  För övrigt hade vi jättetur med pressbilderna. Vi hade ingen kamera med oss till Ullevi, för vi kände att vi inte ville bli av med den vid kontroll och dessutom ville vi bara stå där i nuet, njuta och uppleva.

  Men vi har en hel del bilder vi kommer rama in :)

  Här är en av dem, inte så speciell kanske vid första anblicken....  ...men när man tittar närmare, det är ju nr 92 det står på handen precis framför Bruce, dvs. Johannes nummer :) Grymt coolt att numret syns så bra!! Bilden är från Aftonbladet.  Här är nästa ascoola pressbild:
  Ser ni? Där är jag i gult linne :) Och Johannes, Christian och Peter är också med!! Bilden är från GP (Göteborgs Posten).  Och här har vi mig och Johannes igen :) Och Bossen himself såklart!! (Den här bilden är också från Göteborgs Posten)

  Nu kommer min favorit! Gud vad jag älskar den här bilden!!!!! (Tack till dig på Aftonbladet som tog den)  Man ser halva mitt ansikte och hela Johannes på denna bilden. Gud vad fin den är! Man ser lyckan i våra ansikten :)

  Jag tog hans hand 2 gånger :) Det ver helt underbart!

  När kvällen var slut åkte vi hem till Christians kompis Martin där vi fick sova. Vi hade ju sittplatser dagen efter och det kändes rätt skönt för mina fötter värkte som fan (de värker fortfarande).

  På lördagen åkte vi till Liseberg, jag hade skickat in streckkoder på Cheerios och fått 3 åkpass och 3 entrébiljetter :) Vi åkte inte särskilt mycket. Vi åkte bara kållerado 4 gånger. Ingenting mer. Johannes bror, hans fru och döttrar var också där och det var verkligen mysigt att åka Kållerado ihop alla sju. Vi tog också ett Gammaldags foto som blev skitsnyggt!! Vi har pratat om att ta ett jättelänge så det var kul att äntligen få chansen.

  Snyggt va? Christian (längst till vänster) är singel för övrigt. Hur är det möjligt? Jag känner mig ärad över att få vara mellan två så snygga cowboys :)

  Sen var det konsert!!! Igen! Den var också helt otroligt skitbra :) Speciellt sista extranumret Twist & Shout!

  Det är svårt att inse hur många människor det var på Ullevi.

  När man ser honom som en liten myra på dessa bilder och märker hur ofattbart mycket människor det var på planen känns det rätt sjukt att vi var där, längst fram, i fredags.

  Det var allt från vår Bruce Springsteen-resa, men jag säger bara: See you very soon Bruce för vi tänker inte missa dig när du kommer hit :)
  RSS 2.0

  Springsteen-resan: Köandet.

  Först vill jag säga att det här kommer bli ett sjukt lång inlägg och att jag har så ont i mina fötter så jag vet inte var jag tar vägen :) Men snacka om jag är glad. Vi var ju på båda konserterna, vi hade ståplats på den första och sittplats på den andra.

  Vår resa började i onsdags.


  Taggad :)


  Vi började köa redan på kvällen när vi kom. Vi köade alltså till Bossen i 2 dygn. Fy fan för att tälta alltså. Johannes fick nr 92, Christian nr 93 och jag nr 94 i kön. "Det är första eller åtminstone andra raden" sa köexperterna till oss. Vi som verkligen ville stå framme i gunget blev ju asglada förstås när de sa det :)

  Vi ringde Peter som vi skulle gå på konserten med så fort vi fått våra nummer och han sa att han skulle åka från Trollhättan så snart som möjligt för att kunna stå med oss. Han hade egentligen inte planerat att köa. Vi slog upp våra tält direkt och det här var våra tillfälliga hem.
  Ca var fjärde timme var det uppställning, haha... erkänn att det låter jättenördigt med uppställning :) Men det innebar ju att vi kunde gå iväg när vi inte ville sitta och köa.

  Vi märkte att det var jävligt mycket ungdomar ute, men det var tydligen Partille Cup (handboll) med ungdomar från hela världen samtidigt som vi var där.  Vid typ ett-tiden på natten till torsdagen så mötte Peter upp oss och han fick nr 106 i kön. Första kvällen satt vi och drack öl utanför våra nya grannars tält. Det var riktigt nice!  Vi somnade sedan sött i våra tält rätt sent, men när det var dags för uppställning igen kl 06.00 fick vi veta att det var några som inte skött sig i kön. Polisen hade varit där för att några hade misskött sig ordentligt så alla var tvugna att ta det riktigt lugnt för att vi skulle få stanna. De som misskött sig var tydligen några fullkomliga idioter. Vi fick nämligen veta att det var några i kön som sålt (!?) sina biljetter och köpt öl för pengarna som var anledningen till all drama. Idioter.

  Här är en bild från uppställningen från första natten:  Jag tyckte att denna staty var ganska fin:  Nästa dag, dvs torsdagen var det inte alls kul att köa. Det var varmt klibbigt och jävligt drygt. Det kändes som att man bott utanför Ullevi i en vecka fast det inte ens var ett dygn.

             

  Men vi längtade ju såklart jättemycket efter det som skulle hända. Två dagar i rad.  Men efter 2 dygn med många långsamma timmar släpptes vi äntligen in på Ullevi... (fortsättning följer)
  RSS 2.0

  Skor!!!

  Jag är en riktig reafyndare. I år har jag köpt 5 par skor på rean för 300:-. Tre av dem kostade 33:-, ett par 49,50:- och ett par 149,50:-. Vilket par tror du var dyrast?

  RSS 2.0

  Vi ska köa

  Jag ser inte fram emot de kommande nätterna.


  Vi ska köa utanför Ullevi för att komma så lång fram som möjligt på Bruce Springsteen konserten. Drygt? Det är nog bara förnamnet av vad man kommer känna efter ett tag där utanför.

  Men vi har köpt två tält, två sovsäckar och två liggunderlag (400:- på rusta), två solstolar (138:- på ÖB), massa tidningar med korsord (ca 100:-), två paraplyer (80:- kappahl), smink från easylooks (29:- på rea).

  Ganska förberedda ändå?

  Måste bara köpa öronproppar och solkräm så är allt klirrat.

  Förresten, jag har inte bloggat på aslänge. Men nu är jag tillbaka!!!!


  Campingsetet från Rusta - grymt bra klipp   

  RSS 2.0

  Mina fötter luktar apa

  Jag har ett par leopardballerinas som alltid får mina fötter att lukta skit. Hur många gånger jag än tvättar skorna så luktar fötterna skit efter att jag haft på mig dem. Det är så typiskt för de är såååååååå sköna (och jättesöta)!
  RSS 2.0