Butterflies in the garden

I min nya mosters trädgård fanns en fjärilsbuske som fjärilarna bara älskade! De flockades - hundratals!


Alla fjärilar inringade...

RSS 2.0

Say what???Helt otroligt! Eller hur?
RSS 2.0

Systrarna

Ibland händer saker i livet som inte riktigt blir som man tänkt sig. Det hände till exempel min mamma för lite mer än ett år sedan. Hon fick ett telefonsamtal av sin syster som sa: "Har du också fått brev?".
"Nej" svarade mamma (fastän hon egentligen fått brevet - bara det att hon inte sett det än, det var istoppat i en tidning).

Det var inget vanligt brev.

I brevet skrev en kvinna att hon letat rätt på sin biologiske far och fått reda på att han var död, men också att hon fått reda på att hon hade tre systrar - varav en av dessa var min mamma.

Mamma och hennes nya syster träffades för första gången förra året, men igår var första gången jag och min syster träffade vår nya moster. Det var riktigt spännande! Vi träffade även två av våra tre nya kusiner. Men det är verkligen svårt att greppa att vi faktiskt ät släkt - på riktigt.
RSS 2.0

Sommaren du fick

RSS 2.0

Skalbaggen är ett frågetecken.

Nu mina vänner får jag gå till biblioteket... efter ett långt letande på internet har jag kommit fram till att jag inte hittar min skalbagge.

Nu får ni tänka er att skalbaggen ser ut som en vanlig skalbagge... och att den har massa små guldstänk som är på dess rygg i rader. Guldstänken är liksom svaga glänser bara. Stänken är väldigt små som på bilden....Fortsätt gissa!
RSS 2.0

Fjäril. Idag...

0-433981c20c9e94a358d4d33b6b9fdd26.png

Fjäril. Idag har varit en väldigt händelserik dag :) och imorgon åker vi till skåne. Ps. Visst var min mobilkamera bra bilder? ;)

RSS 2.0

Nu mina...

02c20a7d03216cb9503fd2b73f8992d9.png

Nu mina damer och herrar är det dags för en liten tävling. Ok, priset är ett par trosor (nya såklart) - antingen från ck eller frank dandy i storlek s eller l finns de. Uppgift: Idag såg jag en skalbagge - ca 2 cm lång och svart. Ganska matt svart. Den hade massa små blänkande gyllene prickar på sig. Vad är detta för skalbagge? Den som är först med rätt svar vinner! (När jag kommer hem så får jag googla om ni svarat rätt för jag vet inte själv vad skalbaggen heter).

RSS 2.0

Byebye Los...

7ba991ebe07379618bdfc2bf6c7580cd.png

Byebye Los Växjöes! Jag lämnar mina pojkar hemma! Nu åker jag till mamma och pappa i två dagar. På onsdag ska vi åka på en tripp till Skåne!

RSS 2.0

Jättearg!

Idag var jag redan när jag vaknade JÄTTEARG och jag vet inte varför om jag ska vara ärlig. Men fan vad sur och arg jag är! Nä, nu får detta gå över man kan inte gå runt och vara arg hela dagen utan anledning!!!!!!!!!


RSS 2.0

Fräschare Annonsblogg

Syrran har hjälpt mig med att fräscha upp min annonsblogg! Visst är den fin!

Före:

Efter syrrans lilla fix med allt möjligt ser det numera ut så här:
En riktigt lyxig liten affär, va? I veckan ska jag rensa garderoberna och tvätta lite... sedan ska jag sälja lite begagnat också. Våra små garderober är nämligen överfulla!
RSS 2.0

ÅTTA!

Idag är ingen vanlig dag.

Idag firar jag och Johannes åtta år tillsammans.

Jag är ju 24 år - så detta innebär ju att jag varit tillsammans med Johannes i typ en tredjedel av mitt liv. Hela mitt vuxna liv. Jag kan verkligen inte tänka mig hur det skulle vara att vara ihop med någon annan. Det är liksom han och jag.

Jag älskar verkligen dig Johannes!Vi kommer att fira med basilikabakad lax och bio!
RSS 2.0

Köra påverkad av alkohol

Jag förstår varför man inte får köra bil påverkad av alkohol.

Har själv drucket ett par glas vin (+ lite champagne) ikväll och jag kan knappt logga in....
Jag lyckades på 5:e försöket. Och då är jag liksom inte helt borta. Hur ska man då - påverkad - lyckas förstå att man inte åker på huvudled eller att man kör in i ett kärr?

Haha... en gång - när jag jobbade på MCD var det en tjej som knappade in fel kod till sitt bankomatkort 3 ggr - stupfull. Inte för att jag ville känna skadeglädje den gången, jag sa faktiskt till henne att: "Om du trycker fel en gång till spärras ditt kort - så skit i maten eller låna av en kompis.

Hon sket inte i maten utan tryckte fel och spärrade kortet . Sedan lånade hon av en kompis! Jag undrade alltid om hon varit så full att hon glömde bort att kortet spärrats när hon vaknade dagen efter. Kanske gick hon då till Konsum för att köpa bakfyllemat (typ vaniljyoghurt med kalaspuffar - eller nä... det är bara jag som kallar det bakfyllemat) och märkte att det inte gick att betala. Sedan kanske hon snopet fick gå hem igen.


Sitter vid JF:s dator och tog första bästa bild.Inatt drömde jag att det var så stormigt ute att halva huset blåste bort (i drömmen bodde jag i mamma och pappas hus i Arboga). Jag räddade hela familjen genom att säga åt dem att sätta sig nära våra köttätande växter (????) som med stora kanintänder greppade tag om oss på övervåningen och höll oss fast så att vi inte blåste bort. Helt normalt kändes det i drömmen - när jag vaknade kändes det sinnessjukt. Men så kan det gå i drömmarna!
RSS 2.0

j och...

0909121efe8fc6e5ac7e9bec50a0a9db.png

j och a.

RSS 2.0

Vincent såg...

017a0837bc82f986704aeb5d349908d8.png

Vincent såg en hare!

RSS 2.0

Dricker vin...

6250779908a1560df04fb8aec5e887da.png

Dricker vin med Maria, Johannes, Jonathan och Areti!

RSS 2.0

Ahhhhh! Jag dör!!!

Ahhhhhh.. jag börjar storskratta för mig själv.

Tävlingstokiga jag.

Jo, jag såg att min bild som jag målade till den där tävlingen blev en av juryns favoriter (!?) - och tänk - en av domarna tyckte till och med attt den var så bra att han tyckte att jag var bäst! 

Ser ni? SER NI?

Om ni ändå inte tror mig (jag gör nästan inte det själv) så kan ni läsa om det
här (bara tryck fram två snäpp).

Det är så roligt - för det var egentligen inte konstnären Malin som målade - utan det var tävlingstokan. Tävlingstokan som bara hittade en grov tuschpenna och ritade i 5 minuter. Tävlingstokan som bara ville vara med - bara ha en chans på priset - för kanske inte så många hade hittat tävlingen...?

Alltså tänk så häftigt - av 168 bidrag tyckte en av domarna att min lilla bidrag var bäst!

Jag vet inte. Jag är rörd och konfunderad.

Är jag kanske bättre än jag tror?

Men, det här gjorde fan min dag!

RSS 2.0

Har ni väntat?

Nu kommer den. Filmen alla snackar om. TBD = The Blueberry Death. It's a work of art!
Ps. Den är kanske inte riktigt klar just nu. La precis upp den på youtube. Men jag orkar inte vänta på att den ska bli klar! Zzzzznark - 23:46.
RSS 2.0

Klänningar

Ibland undrar jag om det är jag som tänker konstigt och tycker att vissa kläder är snyggare än andra... men jag har ju massvis med auktioner på tradera och den klänningen jag själv tycker är finast har ingen lagt bud på. Är inte det konstigt? Eller är det bara min smak det är fel på?

Jo, klänningen jag tycker är finast är tubklännnigen från French Connection :)

En annan grej som jag tycker är ganska kul är den här annonsen där någon skrivit "Vintage" om en klänning från förra året :)På tal om ingenting: Håll tummarna för Johannes att hans tips går in ikväll!

RSS 2.0

Rainbow


Visst är det vackert med regnbåge... åh.. jag dör så vackert! Dessutom är det ganska sällan man ser dem. Jag brukar se dem typ 2-3 gånger per år max och nästan aldrig lika klart som nu när vi var i stamåla. Synd att jag inte kunde fota hela regnbågen. Den fick inte plats på bilden. Men i alla fall så gick den ända från ena trätopparna till andra trätopparna.
RSS 2.0

Kilokiller

Jag vann något som heter kilokiller i en tävling och det är precis vad det låter.... brustabletter som ska ta död på kilona.

I bruksanvisningen stod det om de goda resultaten man kunde uppnå tillsammans med kilokillers matschema. Jag tog en titt på matschemat och insåg att det var en riktigt jobbig diet, typ - mellanmål 7 jordgubbar. Jag skulle bli så hungrig, så nej, det klarar jag inte.

Men nu ska jag testa kilokiller ändå - men äta som vanligt. Varken mer eller mindre. Undrar om det händer något? För allvarligt talat. Hur vet man om en produkt fungerar om man har ett strikt bantningsschema att följa samtidigt. Klart man går ner i vikt då!

Det är en 2 veckors kur och eftersom jag inte kommer att göra någon större förändring och eftersom brustabletterna inte smakar illa (men de är inte goda heller) så blir detta inte så svårt.

Ni ska få veta hur det gått om två veckor!


RSS 2.0

Green

Grön är min favoritfärg och därför döpte jag detta inlägg till green.

Okej. Det där var en lögn. Grön är inte min favoritfärg. Jag har ingen favoritfärg egentligen. Usch så tråkig jag är som inte har en favoritfärg... men det finns så många vackra färger så jag kan inte välja. Varför skulle grön vara bättre än exempelvis blå? Och varför skulle blå vara bättre än lila?

Nej, nu till den verkliga anledningen till varför detta är ett grönt inlägg. 

Idag känns som en typiskt grön dag, fast jag vet inte varför.. kanske för att vi ätit kycklinggratäng med curry och blåbärspaj. Curry är ju gult och blåbär är ju blått och när man blandar gult och blått blir det ju grönt.

Nej, nu flummar jag. På riktigt så har jag inte tänkt att den här dagen känns grön. Jag brukar inte tycka att dagarna har någon färg. Och om de hade haft det så hade denna dag definitivt varit grå.

Nej, kankse borde jag säga den verkliga anledningen till att rubriken heter Green.

Jo. Jag såg den här bilden nedan som troligtvis är ett kort på gräset i Stamåla medan jag snurrar runt eller något. Och så tänkte jag "Gud, vilken grön bild".Jag fortsatte med att lägga upp nästa bild... och nästa... och nästa... och då insåg jag att alla bilder jag lagt upp var gröna.
Okej. Det där var inte riktigt sant. För jag hade några bilder som var alldeles eldflammiga och några som var färgade i regnbågens alla färger.

Men jag insåg att de eldflammiga bilderna skulle göra ett bättre inlägg utan att vara med i detta.
Och jag insåg att de regnbågsfärgade bilderna även de skulle bli bättre i ett annat inlägg.
Kvar var de gröna bilderna.

Det är den verkliga anledningen till att jag döpte detta inlägg till Green. Det är sant.

RSS 2.0

Idag åker...

38233527523195693709224f5b9ab500.png

Idag åker jag hem. Ska bli skönt att komma hem till mina söta killar! :)

RSS 2.0

Skalbaggar i...

0-1a62fa022c57ebe3e1c814f8ef0b6c29.png

Skalbaggar i glas!

RSS 2.0

Loppisdag! Idag...

5bb745c58d60ac20e2e14570a15ba432.png

Loppisdag! Idag har vi gått på massa Loppis. Jag var den enda i familjen som inte gjorde något fynd. Elin köpte en bok med söta bilder och dikter om älvor (hon älskar älvor) för fem kronor. Den visade sig vara värd typ 400 kronor. Jens köpte några böcker och en liten kanon. Mamma och pappa köpte några krukor och så två sängbord (se bilden) för 5 kr styck. Imorgon ska vi gå på glasbruk och jag ser mest fram emot lotterierna (jag har definitivt inte råd med några designglas). Vinna något vill jag såklart! Men oddsen är... rätt små...

RSS 2.0

Tokaji-vin från...

0-4f8bf7711b8651311300919206c335cd.png

Tokaji-vin från 2000. Och grå blåbärsmuffins! Mums!

RSS 2.0

Nu slappar...

0-7e876d682917d2727d680d3e58494e8a.png

Nu slappar vi! :)

RSS 2.0

Slut...

Snyft... min ljudbok är slut. Så tråkigt.

Boken jag lyssnat på heter World without end och är skriven av Ken Follett. Han är min favoritförfattare at the moment. Åh... ni måste läsa hans bok "Svärdet och Spiran" och "En värld utan slut" också... tveka inte när ni ser de astjocka böckerna (eller slipp tunga böcker och lyssna som jag gjort).Inte bara jag som älskar hans böcker.


Jag ska försöka läsa/lyssna på fler av hans böcker men nu tar jag mig an något helt annat. Det är en bokserie i sju delar om spännande varelser och magiska formler. Harry Potter.

Vad tror ni om det?
RSS 2.0

¿Que?

RSS 2.0

Är det någon som vet?

Kan man tidsinställa blogginlägg här på blogg.se? Borde man inte kunna det annars? Den funktionen finns ju på många, många andra ställen.... jag letar och letar men jag kan verkligen inte hitta någon sån funktion. Jag tycker det är riktigt dåligt om det verkligen inte finns någon sådan funktion.

Syrran ska ju designa om min blogg i nästa vecka... Kankse är det lika bra att flytta bloggen om det inte finns någon sån funktion här i samband med att designen görs om....

... vad säger ni?


RSS 2.0

Vänta inte en minut till!

Bli medlem på Gratisbio nu!
Du
kan däremot förlora chansen till gratis biobiljetter och presentkort om du inte är med. 
Jag har varit med där ett tag, inte värvat en enda - men ändå fått hem biobiljetter. 3 beställningar har jag hunnit göra. Nu vill jag värva mina vänner så att de också kan få gratis biobiljetter.

Mina poäng har jag fått såhär:

  Genom att handla på favoritsajten Nelly

  Genom att besöka hemsidor får man poäng - efter ett tag kan man besöka dem igen... och igen... och igen...!

  När jag handlade på Haléns fick jag massa poäng på saker jag skulle handla ändå.
Gratisbio sammarbetar med många butiker på webben, så det lönar sig att se efter om de har något samarbete med en butik när man ändå ska handla.

  På
Gratisbio finns mängder av bra erbjudanden för tidningsprenumerationer. Jag älskar att få en tidning i brevlådan så för mig är dessa erbjudanden jättebra!

  Man kan även få poäng om man tipsar sina läsare om
Gratisbio på sin blogg - precis som jag gör nu!

  Nu är det ännu enklare att få poäng på Gratisbio, eftersom man får poäng när man loggar in, när man skrivet ett gästboksinlägg och när man bli vän med någon.
Du blir medlem här och får 25 välkomstpoäng av mig om du låter mitt användarnamn stå kvar (utan värvare får man 50 välkomstpoäng och med värvare får man 75)Alla gillar tävlingar, am I right?
Själv älskar jag tävlingar - det finns inte mycket som är härligare än att vinna något man villa ha.
Om du värvar många kompisar, bloggar om gratisbio eller samlar mycket poäng har du chans att vinna tävlingar och dessutom får du ju poäng att växla in också.
Denna tävling pågår på gratisbio.se just nu.

Gratisbio är en bra gratissajt. Jag vet att många andra bloggare har skrivit det tidigare, men det är ju sant!


Här är jag när jag fick min första biobiljett från gratisbio

Ett bevis på att Gratisbio verkligen fungerar. Du har inget att förlora på att vara med!

Lycka till med poängen!

RSS 2.0

Ett inlägg tillägnat mig!

Titta! Jag har fått ett inlägg tillägnat mig hos....*Trumvirvel*... min syster!!

För er som inte vet om det har jag en gigantisk kärlek till grodor (ja, jag vet det är lite sjukt).

Här hittar ni det fina inlägget.

RSS 2.0

Träffat systra mi

Idag har jag träffat min syster. Hon var i stan i 1 ½ timme för att vänta på en buss :) Hon är en av världens bästa människor, det är jag helt säker på. Bara bäst! Hela min familj är underbar - och det är jag jäkligt tacksam över... det är inte alla som har turen att växa upp med människor som får en att känna sig underbara och älskade, även om alla verkligen förtjänar att få växa upp med människor som visar en kärlek.


 
Mitt hår var inte jättefräscht så jag tog keps.

Världens bästa och finaste syrra:

 Vi hörde att några spelade i Linnéparken och det var repetition inför allsången och gick dit. Men sångerskan sjöng bara: "Dadadadadadada... Walkning away from heartache... dadadadadadadadadada".

Inte så spännade repetition alltså.
Sen började det dugga och efter det började det regna. Då gick vi.  


RSS 2.0

Lättövertalad

Johannes: - Vill du se en film som heter Red Corner med mig?
Jag: - Kanske
Johannes: - Richard Gere är med.
Jag: - Bara för att du vet att jag tycker att han är snygg. (Tänker efter en stund..) - Är han ung?
Johannes: - Ja
Jag: - Okej!


RSS 2.0

Hungrig!

...men kycklingen puttrar i ugnen så snart är jag mätt!

Imorgon ska vi få träffa lilla bebisen!! :) :) :)

RSS 2.0

Ett litet...

6e35f603a02e2acc3a297b4a1d0354d3.png

Ett litet mirakel :)

RSS 2.0

It's a...

0-3d0909c745e4a2757910f9510eef88af.png

It's a girl! Calle och Sandra fick en liten flicka! Stort grattis!

RSS 2.0

Michael Jackson rumours

Ingen vet vad som händer bakom stängda dörrar, men man ska inte döma någon för det skvallertidningarna skriver när en jury ansett att denna person är oskyldig. Klart att människor ser chansen att lura någon med mycket pengar som älskar att umgås med barn.


 
(ps. ingen bebis än)
RSS 2.0

Stackars Sandra...

Stackars Sandra som fått vara på BB så länge... jag vet att de började med förlossningen under eftermiddagen (det är det sista vi har hört). Men å andra sidan så är det kanske bättre att förlossningen tar tid och att man öppnar sig ordentligt istället för som min kusins tjej - knappt hinna fram till sjukhuset och spricka massvis...

Vet ni förresten att det finns ett MTV-program som heter
16 and pregnant. Ganska intressant faktiskt. Jag har sett episoden med "Farrah" (usch.. jag känner mig ganska hemsk som valde den bara för att han var sötast).

När jag gick i åttan gick det rykten om att en tjej på min skola var gravid (hon gick i nian). Hon gick ifrån att vara pinnsmal till att få ganska stor utåtputande mage väldigt snabbt... men... sanningen var dock den att hon bara gått upp i vikt. Stackarn... måste vara jobbigt att ha sådana rykten som sprids om en när kroppen bara förändras.

Tror ni att det blir bebis innan dagen är slut då? 10 min kvar...

RSS 2.0

Tom-plutt!

Haha... har ni sett någon sova sötare?? Han sover ofta på rygg, lille Tompa. Han ser ut som om han däckat efter ett par öl! :)


Och zoomat! Där ligger han och snarkar lillplutten! Jag tycker att han är världens sötaste katt även när jag ser dessa bilder :) Han är alltid sötast i mina ögon!

RSS 2.0

Och middagen var...

Jo, lösningen på mitt förra inlägg är:Tenbosag Rapaticar = Spagetti Carbonara!

(Ps. Still no baby)
RSS 2.0

Food...

Nu ska jag laga mat. Kan ni gissa vad det blir?

Kasta om bokstäverna för att få fram rätten:
Tenbosag  Rapaticar

Lösningen kommer efter maten :) (förhoppningsvis med nyheten om en nyfödd bebis också)

RSS 2.0

Billiga snygga kläder

Jag har lagt ut lite nya auktioner på tradera - så kolla gärna in dem här. Eller så kan ni kolla in min annonsblogg här.

På tradera har jag lagt ut många auktioner med startbud 1 kr.


RSS 2.0

Jag vill ha den på 90% rabatt...

30% rabatt dvs. ett rea-pris på €246.04 är ju helt klart för dyrt. Men om den var på 90% rea... (I wish) så hade jag definitivt slått till. Eller om jag var rik (vinnare av 100000 på en tialott?). 

Kolla hur fin den är på Blake Lively... (Gina Tricot - bli inspirerade... please...)


 
RSS 2.0

Fina klänningar

One Shoulder Tulip Dress SEK 549, Elise Ryan - NELLY.COM      Una Tube Dress SEK 699, Rare Fashion - NELLY.COM

Lulu Sash Prom Dress SEK 799, Emily & Fin - NELLY.COM      Sophie Dress SEK 599, Motel - NELLY.COM

Alla är från Nelly :)
RSS 2.0

No baby yet!

Vi väntar och väntar och hoppas på ett samtal. Troligtvis ska bebisen komma idag i alla fall :)


HIhihi - den här bilden får mig alltid att skratta!
RSS 2.0

World Population Clock

Det har inte blivit nån bebis än men det verkar vara på G... kanske den kommer just nu?... eller just nu?...eller kanske nu?...eller nu?

Det föds måna bebbar i världen just nu. Kolla denna
World Population Clock. Snart är en av dem Calle och Sandras bebis! Snart är vi 7 miljarder i världen.

Jag passade även på att kolla hur många som levde när jag föddes och när syrran föddes (vi är de enda som jag kan exakt på minuten). Fast det kan ju fela lite för jag vet inte vilken sekund vi är födda.

RSS 2.0

Bebis först imorgon?

Med 4 minuter kvar på dagen tror jag att det kanske blir en bebis först imorgon...
RSS 2.0

Tompa-liten

Idag dammsög jag och drog i möbler osv. När jag flyttat på en stor, tung fåtölj hörde jag Tom gny *AOOOOOU...AOOOOOU!" och jag fick panik och tänkte "han har fastnat under fåtöljen!". Jag lutade fåtöljen åt ena hållet och då började han gny ännu mer. Jag var jätterädd att jag klämt honom ännu mer och var nära till tårar! 

Men lilla Tom var inte under fåtöljen. Han är bara livrädd för dammsugaren. Men usch så rädd jag blev....
Igår var vi ute och promenerade lite med Tom. Grejen med katter och koppel är ju sådär... katter går dit dom vill även om de är kopplade - man har ingen chans!

Tompa är ledsen när han inser att lekstunden är över...

RSS 2.0

Min fina nya t-shirt

Jag har köpt en jättefin t-shirt från Nelly för 39:-.

Visst är den fin? Ett kap!Den finns fortfarande kvar på Nelly förresten i S/M (jag har M/L):


Kat Von D Tee SEK 39, Dark Muse - NELLY.COM

RSS 2.0

Michael Jackson tribute

Är inte detta en häftigt hyllning till Michael Jackson från lilla Sverige?
Dansarna från Bounce styrde tydligen ihop det hela och ja.. jag vet inte hur många dansare där är i videon... många :)
Till och med
Perez Hilton har bloggat om det.
Nu vill jag lära mig Beat it - dansen. Nån som kan den och vill lära mig?
Hittade den här kommentaren under Perez Hiltons inlägg:Vad är det för ost han tänker på...? Mesost? ;)
RSS 2.0

Baby on the way

Min svägerska Sandra är ju gravid och nu har hennes vatten gått, så snart blir det tillökning i familjen! :)

Åh... ska bli så spännande att se vem som bor i hennes mage!

Vad tror ni? Pojke eller flicka? Kom igen, gissa!
Jag gissar på en flicka medan Sandra och Calle gissar på pojke.


RSS 2.0

Harry Potter

Elin - när du kommer hit ska (och nej, du har verkligen inget val) vi gå på Harry Potter. Det bara är så. Jens får också följa med om han vill.

RSS 2.0

Tuschpenna

Haha.. jag skickade in en bild på min favvobloggare (förutom min syster Elin då) Tyra Sjöstedt till en tävling och tänkte be er att rösta på mitt bidrag. Så rösta gärna på mig (bidrag 22).

 

När jag var yngre kunde jag roa mig med att måla ibland.Elvis


En väldigt ung Johannes (2001?)


Bryan Adams.


Jag var ju inte direkt Michelangelo, men man ser i alla fall vilka bilderna föreställer :)


 

RSS 2.0

Complicated

Varför ska man vara så himla komplicerad....
Varför kan man inte bara vara enkel?
I mina ögon är det här den finaste katten som finns. Snart är han ett år! Vi har bestämt att han fyller år den 14 augusti precis som Johannes. Vi vet ju egentligen inte vilken dag Tom föddes. Men det borde vara runt där någon gång så vi bestämde oss för att de delar födelsedag (och Johannes ville det också).

Min lilla fis idag. <3 <3 <3
RSS 2.0

Världens bästa annonssida

Nu har jag skaffat mig en annonssida!! :)

Kul va? :) Världens bästa!

Här hittar ni den: http://majblomma.blogg.se/annonser

Tycker att det är jättebra att blogg.se har skapat en annonsmarknad eftersom det är så mycket trafik på blogg.se.

Hoppas att ni besöker min annonssida och att ni hittar någonting ni är intresserade av.

Kramar!

Psst... Man får pruta. Det kan ju inte bli mer än ett nej om man försöker :)


RSS 2.0

Tårar

Det tog inte lång tid innan jag började gråta, men jag är också en människa som lätt gråter.

Jag och Johannes såg Michael Jacksons minnesstund. Såg ni det? Det var så sorgligt....

I slutet grät jag ihjäl mig. När Michael Jacksons dotter berättade hur mycket hon älskade sin far.

R.I.P MichaelDet fick mig att tänka på när jag såg mitt kusinbarn bryta ihop på min kusins begravning 2001. Fast det gjorde i och för sig ondare. Och när vi satt där i bilen han och jag ett par månader senare för att jag lovat mamma att ta hand om honom. Han hade inte besökt sin mors grav än. Vi satt där i bilen ett tag och sedan sa han att han ville gå och se graven. 

Den sorgen som han visade då kommer jag aldrig att glömma. Jag vill aldrig uppleva den själv.

R.I.P MarieJohannes grät också (fast det vill han nog egentligen inte att jag skriver). Michael Jackson var hans stora idol som barn. Han lärde sig att dansa som Michael Jackson (moonwalken och allt) och uppträdde i på några konserter. Bland annat "barn hjälper barn".
RSS 2.0

Sjuk. Orkar...

3638c683577d4e1c25b4d34ae47e346c.png

Sjuk. Orkar bara lyssna på min ipod.

RSS 2.0

Engelska

Om du läser det här och talar engelska (och har fått länken från min Twitter) så vill jag bara tala om att jag skriver på svenska och Google Translate översätter sedan orden till engelska. Google Translate kan vara idiotiskt ibland och då översätts meningarna helt fel. Men om du undrar vad jag menar... skriv en kommentar! :)

RSS 2.0

Min fredagskärlek

Ni får såååå gärna rösta fem på mina bidrag i Kronfågels tävling :) :) :)
Här är
min låt och här är min text - vad som syns på det skriptet jag la in här ovan vet jag inte :) Det syntes ingenting.

RSS 2.0

Carlstens fästning

När vi var på Marstrand bodde vi på Carlstens fästning (i Kommendanthuset). Stefan Andersson berättade att en kvinnlig fånge sades spöka där (i Kommendanthuset alltså) - jag vaknade mitt i natten av att någonting lät som fan och det var vidrigt läskigt. Tänkte direkt på spöket (även fastän jag egentligen inte tror på spöken). Men det var Johannes som inte kunde sova för att Maria snarkade så han kastade en kudde i golvet så att hon skulle vakna.

   

   

Lasse-majas kök:


Utsikt:


   

   

Konserten:

   
Kommendantchefen berättar lite om livet på Carlstens fästning.


Nr. 90 Kleist (
låten om honom)


Bödeln.


Stefan och bandet.


Food!!!

   

   
Jag hade min nya Ted Baker klänning.


Lasse-maja gjorde sig bekväm bland gästerna.

RSS 2.0

Leva på minnen

Nyss hemkommen från Carlstens Fästning på Marstrand! :) Stefan Andersson igen. Det var så härligt. Lovely. Vissa låtar är så bra... jag älskar den här... speciellt refrängen (förresten... hittade bara den här videon med den fula, läskiga clownen... men ni får lyssna).Alla tankar som jag tänker
och de känslor som jag känner
och de stunder när jag njuter
kan du aldrig ta ifrån mig...
...och när solen står på din himmel
du hör fåglar sjunga i vinden
ja då lever jag på minnen
de kan du aldrig ta ifrån mig
RSS 2.0

Meningen med livet?

Jag vet inte vad jag ska skriva längre. Känns som att allt bara blir tomma ord.

Känner mig helt uppsvälld. Usch. Har både haft världens huvudvärk och spytt idag. Tror att jag drack för lite... och idag var det så varmt. Fast jag vet inte. Det kan vara så att jag håller på att bli sjuk också, har känt mig lite hängig - typ febrig hela dagen.

S U C K.

Åh. Vad jag känner att den här bloggen är tråkig. Känner ni också det?

Nu ska jag sova för jag ska upp med tuppen imorgon.
Kanske är det för att jag just nu är jävligt tråkig som jag skriver så jävla tråkigt! Åh... jag blir bara irriterad.

Vill drömma nya drömmar,
hitta min passion.
Vill vara nöjd med lagom,
sluta vara rädd.
Vill lyckas fånga dagen,
men den försvinner jämt.
Dagarna rinner bort från mig
och blir till år för fort.
Vill inte misslyckas mer,
få vara stolt och stark.
Vill gå i ide ett par dagar
och hitta meningen med allt.
För exakt ett år sedan började vi köa.
RSS 2.0

Black and whiteVisst är det fint med svartvitt? Men vissa saker ska vara i färg.

 
RSS 2.0

Animals

Jag älskar att fota djur - både söta och äckliga djur. Jag älskar ju grodor också av nån konstig anledning... :) Lyckades fota 3 grodor denna gång... men de flesta bilderna blev dåliga.

Men mitt favoritdjur är inte längre grodor. De är tvåa efter Tom :)


RSS 2.0

Vandraren

Med Elin och Jens (som skulle gå in sina vandrarkängor) vandrade jag 2 dagar då jag var i Stamåla.

I söndags gick vi 14 km och i tisdags 9 km. Det var riktgt härligt faktiskt (även om vi hörde vildsvinen grymta riktigt nära i tisdags).

Jag trodde egentligen inte det... men det var jättemysigt. Jag brukar ju alltid promenera runt sjön här i Växjö, men nu blev jag sugen på att se annat. Nya platser. Upptäcka. Se.

Söndagens vandring:


Vi ville nästan vända när vi såg "Paris-stenen" 1574 km till Paris... men vi fortsatte istället i motsatt riktning.


Första viloplatsen.


Elin och Jens vandrar på.


Vi följde de orangea markeringarna - vildmarksleden.
'

Andra stoppet. En härlig brygga.


Där jag tog ett dopp.

Tisdagens vandring:


Spår i leran.


Kanske räv (eller kanske mer troligt - hund)


Första stoppet. Det ni inte ser är de hundratals flugor som irriterade oss här.


Utsikt.


Jag är svettig och trött.


Long road.


In the middle of nowhere har de också vägnamn.Häst


Jag tänkte klippa bort bilen för ultimat pittoresk känsla, men jag orkade inte :)


Häst nr 2.


Hästen, två kossor och en kalv.


Syrran tog denna fina bild.


Ett hus unika (?) trädgård.


Nästan framme!


Coolt hus i Lindshammar.


Framme! Men det är sorgligt att se spillrorna som finns kvar av glasbruket Lindshammar.


RSS 2.0

Sommarbilder

Sommaren är så härlig och ibland när det är mörkt och kallt finner man tröst i att titta på lite mysiga sommarbilder. Det blir ju alltid sommar igen.RSS 2.0

Jag och...

47101f9aa843a6da2b5de34e288040da.png

Jag och Jennie sitter och äter vattenmelon på Evedal. Najs!

RSS 2.0