Almost Lover

Jag sjuger Almost Lover av A Fine Frenzy (ny favorit).
På gitarr och munspel är min sambo Johannes, men han ville inte vara med på film.
Det är inte värsta ljudkvalitén men ändå... :)
Det är en logga i mitten, men den här gången försökte jag faktiskt köpa programmet istället för att ha trial versionen... Men då gick det inte!!! Suck... så ni får ha överseende med detta. Jag hoppas att ni gillar den och kommentarer, både positiva och negativa är välkomna!!




RSS 2.0





Skönhetsjul

Lisen har en tävling idag där man kan vinna ett hemlig, riktigt fint pris (spännande!). Så jag bryter mitt blogg-tentaplugg-stopp enbart för detta. Eller inte enbart, ni kan förvänta er en ny video senare idag/ikväll :) Jaja, jag har i alla fall gjort ett litet kollage där jag visar min skönhetsönskelista, hoppas någon som planerar att ge mig en julklapp tittar!


image248
RSS 2.0





Förlåt att jag inte skrivit...

.. men jag tentapluggar... är tillbaka på bloggen tidigt nästa vecka!



image247

Jag har gjort den här grisen själv... visst är den snygg :)
RSS 2.0





Jag kommer inte på något att blogga om...

Någon som har några tips?

RSS 2.0





The Thing Today

image246

Blossa lättglögg, ca 20-30 kr. Mmmmm....
RSS 2.0





Carmen

Igår var jag, Hannes, mamma, pappa, Elin och Jens på Carmen, it was amazing.... för ynka 210:- (för student) fick vi tre timmar av jävligt bra sång och dans.... amazing som sagt. Första operan jag varit på för övrigt.

Så inte helt oväntat blir "The Thing Today" biljetter till nästa års Växjö-uppsättning, Chicago. Det ska jag gå på utan tvekan!

Kolla
här och här för filmklipp som SMP lagt upp från Carmen.

image245
RSS 2.0





The Thing Today

image244

Sött och snyggt halsband 59:- på Wedins.
RSS 2.0





Stress!

Jag har massa kvar och städa och syrran och hennes boyfriend kommer om typ 20 min!!!! Ikväll kommer även mamma och pappa. Ska bli så mysigt!

Nu måste jag städa!

Brukar du vänta till sista sekunden med att ta tag i saker?
RSS 2.0





Nöjd!

Jag har suttit hela dagen och försökt hitta julklappar till min släkt på nätet. Svårt alltså... speciellt farmor... hon har problem med att se = inga böcker, höra = inga ljudböcker, röra sig = inga resor, har inget behov av pengar = inga trisslotter... men jag tror faktiskt att jag har hittat en grej som jag kan ge henne! ... och så kan jag och Syrran ta en fin bild i Jukkasjärvi som vi ramar in och ger till henne. Perfekt!

Till mamma och pappa har jag hittat en grej som är perfekt! Alltså, helt otroligt perfekt! Det är inte varje år man gör det... !

Syrran däremot...................... jag har prestationsångest, jag har typ gett henne världens bästa presenter som hon blivit skitglad för och nu har jag massa att leva upp till! Men jag ska nog lyckas hitta på nå...

Vad önskar du dig i julklapp?
RSS 2.0





The Thing Today

image243


Klänning i fint mönster. 419:- La Redoute.
RSS 2.0





Sverige - Lettland

Tanken slår en... tänk om Sverige inte går till EM...

Vad blir 2008 för sommar då?

I heart soccer
RSS 2.0





The Thing

image242


Biljetter till Joe Laberos Show på Rondo i Göteborg, priser mellan 230-700 :-
RSS 2.0





Min låt är halvklar!

Jag jobbar med en låt i Garageband, i en kurs jag läser (Låtkomposition med Digitala verktyg) och den börjar faktiskt bli bra :D

Jag vill lära mig Sequel, en dag ska jag köpa det, alltså... det är verkligen roligt och man kan verkligen skapa något själv. De flesta looparna jag använder har jag gjort själv, så det är en unik, glad låt som jag verkligen tror kan bli bra innan kursen är slut.



image240


I det här programmet jobbar jag!


image241
RSS 2.0





Grattis till mig själv!

Jag vann ett Thomas Sabo armband hos Evelina och jag är superglad! För övrigt har Evelina en jättebra blogg, så kika in där!


image239

Tack Evelina!!
RSS 2.0





The Thing

Tänkte börja med en ny kategori. Där jag skriver om saker som jag vill ha :) 1 sak per dag :) Och det kan vara vad som helst: kläder, smycken, skönhetsproduker, mat, tidningar, böcker, filmer, saxar (!?)... you name it..

Tänkte kalla denna kategori "The Thing". Här är dagens:


image238


Satinväska från Indiska. 99,50:-¨

Vilken partyväska! Den finns även i svart och vinröd.
RSS 2.0





Min kärlekshistoria

På Aftonbladet står det idag om ett par som har en unik kärlekshistoria.

Han såg henne på tunnelbanan och blev blixtkär. Sedan ritade han av henne ur minnet och la upp bilden på en webb-sida. 48 timmar senare hade de inlett en romans. Nu vill flera Hollywoodproducenter köpa deras historia.
 

image237


Intressant....

Jag och Johannes träffades ju på ett speciellt sätt. Kanske ska jag sälja vår story till någon Hollywoodproducent?

Hur tror du att jag och Johannes träffades?
1.
När jag var 19 och Johannes var 20 träffades vi i en hiss i Linnegallerian i Växjö. Johannes råkade kliva på de Gula strecken som gör att hissen stannar och vi fastnade. Eftersom ingen av oss visste hur vi skulle göra för att komma ut (gå bort från de gula strecken och trycka upp/ner) så satt vi i hissen i en halvtimme och pratade. Vi blev kära på momangen. Sedan dess har vi varit ett par.
X. Jag träffade Johannes när jag var 16 och han var 17. Första gången vi var på festival (Sol Vind och Vatten festivalen). Johannes kompis raggade på mig. Men han insåg snabbt att han inte hade något att hämta och jag och Johannes pratade sedan hela natten... vi blev blixtkära! Jag visste inte hans efternamn och han visste inte mitt. Han lyckades hitta mig på MySpace 10 dagar efteråt och vi bestämde oss för att träffas trots att jag bodde i Arboga och han i Växjö (ca 40 mil) och blev ihop. Efter 2 års långdistans flyttade jag till Växjö.
2. När jag var 12 och Johannes var 13 träffades vi på min farbrors 50-års fest. Vi blev kära i varandra direkt och började brevväxla (efter att han blygt frågat mig om jag ville det). När jag var 16 och han var 17 bestämde vi oss för att träffas igen, efter fyra år 40 mil ifrån varandra och vi blev blixtkära igen. Sedan dess har vi vart ihop. Efter 2 års långdistans flyttade jag till Växjö.

Gissa... Hur tror DU att vi träffades? När jag har 5 gissningar bland mina kommentarer kommer jag avslöja svaret. (De som VET svaret får inte gissa...)
RSS 2.0





62 unika besökare!

Igår hade jag 62 unika besökare... wow....  jag har bara haft fler en gång och det var när jag fick 99 besökare på en dag. När jag tar mig över 100-strecket tänker jag ha en liten tävling :D
RSS 2.0





TV-spel

Idag har jag och Johannes köpt TV-spel, 3 för 399:- var det, han köpte Sonic och NHL och jag köpte Rayman Raving Rabbits :) Jag älskar Rayman, har varit helt fäst vid Rayman 2 så det ska bli coolt att spela det nya spelet!

Idag har vi spelat Sonic, så kul! Det var en collection som innehöll alla gamla spel, så vi har spelat det från 1992 :) Hihi.... nostalgi!

image236
RSS 2.0





Måste träna...

Det värsta är att jag har träningen tillgänglig hemma, men jag tränar ju ändå inte! Vi har en skitbra crosstrainer... en sån som på bilden (fast det är ju en reklambild så för er som inte sett mig - det är inte jag som står där och tränar). Den kan man köpa hos Harald Nyborg :)

Det måste bli bättring. Det var två veckor sen jag tränade sist nu.... idag ska tränas! Nu!



image235
RSS 2.0





Sex saker min mamma INTE vill ha i julklapp

image234


Chokladfontän
Disney Smörgåsgrill
Pokerglas
Tuggumiautomat
Hjärtlampa
Jultabletter

Om jag ändå kunde komma på något hon VILL ha!
RSS 2.0





Skitunge! Men framförallt: Skitmamma!

Idag hade vi BRIO lek igen, vilket inte var lika roligt och spännande som igår. Det värsta var att det kom en liten tjej som sabbade mitt humör. Efter att hon lekt med mig en halvtimme drog hon ut en massa leksaker utanför lekhörnan och trampade och hoppade på dem och skulle förstöra dom. Leksaker som inte ens var hennes. Jag sa åt henne på skarpen och tog leksakerna ifrån henne, då sa hon:
"Dumma jävla kuktant" till mig.

Jag blev helt i chock och tittade på hennes mamma som sa, and I quote "Du kan väl låta henne leka med några bilar här...?".

Jag är fortfarande chockad! Hur kan en mamma tillåta att hennes barn använder det språket? Hade det där varit en 6-årig Malin hade min mamma gått fram till mig och tagit mig hårt i armen, använt sin skarpa, arga röst och sagt: "Sådär säger du inte Malin. Innan jag räknar till tre ska du ha bett den här snälla tjejen om ursäkt annars gå vi och lämnar tillbaka din Barbie...". Men nu var det inte en 6-årig Malin, för en 6-årig Malin hade aldrig använt dem orden. Mina föräldrar uppfostrade mig bättre än så.
RSS 2.0





Tårta!

Den här helgen har varit RIKTIGT onyttig... Pizza, Pannkakor och nu: Tårta.

Men mums det är gott... fast godare är det att bara själv, men idag fanns helt enkelt inte tid till det... Det blev Frödinge, men så länge man tar bort 75 % av grädden är de ju goda ;)


image233
RSS 2.0





Jag sjunger Beautiful

Vad tycker ni? Är det Beautiful? Eller Unbareable? Kommentera!

Skit att det ska bli så rassligt när man konverterar filerna, för det låter mycket bättre innan...


RSS 2.0





Tävling hos Shopaholicmamman!

Hos Shopaholicmamman pågår just nu en tävling där man kan vinna en hårförlängning. Något jag själv suktar efter så inni norden... Jag har ångrat mig sedan jag klippte av mitt långa hår i mars och mitt hår är så torrt och sprött så det tar århundraden att få det långt igen.

Vill du också ha långt hår? Besök då Shopaholicmamman och tävla.


image232
RSS 2.0





Tänk att det här fortfarande cirkulerar.

I min mailbox:

"Hej allihopa!

Ericsson delar ut mobiltelefoner via Internet ? GRATIS. Man tar upp kampen mot Nokia, som gör samma sak, för att göra märket Ericsson känt på marknaden. Man delar ut sin nya WAP mobil gratis och allt man måste göra är att sända detta mail till 8 personer, då får man efter ca 2 veckor en Ericsson T18. Om mailet sänds till 20 eller fler personer får man en Ericsson R320 WAP-phone. VIKTIGT: En kopia måste sändas till
[email protected]   Detta är inget skämt. Det fungerar!! Ge dig själv en trevlig present."

Jag fattar inte hur det här mailet fortfarande kan cirkulera? Jag tror jag fått det 237 gånger. För er som inte visste att det här är fejk ...

Enligt mailet är det här Ericssons nya mobiler, snygga va? 

image231
RSS 2.0





Heja Sverige!

EM-kval och Sverige behöver endast en ynka poäng för att säkra sin plats i EM.

Jag brukar alltid heja som en galning när Sverige spelar. Bryr ni er om fotbollen ikväll?

image230
RSS 2.0





När man inte hänger med i tekniken

Vi bor precis utanför den ökända Spetsamossen där många flickor tragiskt nog blivit våldtagna. Igår satt jag vid datorn och plötsligt hörde jag ett skrik på hjälp som verkligen lät panikslaget och jag blev skiträdd. Tänkte precis säga till Johannes att vi var tvugna att larma polis.

Då märkte jag att ljudet inte alls kom från fönstret... utan från vårt surroundsystem. Det var nyversionen av King Kong.

Ja, vad ska man säga? Naomi Watts är en bra skådespelerska!

image229
RSS 2.0





Idag har jag lekt!

Har jobbat idag mellan 11-16, vilket är ovanligt för en lat tjej som jag :) Nä men jag läser faktiskt 150 % nu så jag hinner tyvärr inte med att jobba. Jag jobbar dock extra varannan söndag på MCD (Vilket är flott) som kalasvärdinna. Men idag har vi haft "World Children's day" på alla MCD i Sverige där barn får bygga en tågbana med BRIO grejer som sedan ska auktioneras ut på Tradera i nov-dec. Det har varit skitkul. Tunnlar som lyser och piper, man kunde skicka post och tågen blinkade, tutade, tuffade... det fanns en rymdstation, en naturtunnel med fågelljud, en järnvägskorsning där bommarna fälls ner automatiskt. Ja, mycket har hänt sen man själv var barn.


image228

RSS 2.0





Två nya låttolkningar av mig!

Den första är Everywhere av Michelle Branch och den andra är Unfaithful av Rihanna. Nu vill jag ha kommentarer! Negativt, positivt, allt! Det här är nämligen det jag lever för! (De har verkligen lyckats hitta den snyggaste stillbilden på Everywhere, haha)


 



RSS 2.0





Idol 2007

  • Andreas var sämst, han förtjänar att åka hem...
  • Men som vi alla vet så är det ju aldrig den som är sämst som åker.
  • Varför ser Marie ut som en tant när hon rör sig? Jag tror hon måste hålla sina ben lite rakare...
  • Tror ni de gör Idol 2008?
  • Amanda är min favorit, hoppas på henne och tant-Marie i final (förlåt Marie).
  • Min favorit i Idol ever är Agnes... (jag vet jag är en tönt)...

image227
RSS 2.0





Efter min dröm...

...om Danny Saucedo är jag lite småkär i honom... 
När Jessika pratade om hur snygg han var fattade jag aldrig, but I see now :) He is a hottie.. :)



image226
RSS 2.0





Önskelista på Modemecka!

Käthe har en tävling i hennes blogg där man ska skriva en önskelista med produkter från modemecka.se sortiment, de som har blogg ska publicera den i bloggen, de som inte har blogg får kommentera! Så alla kan delta!!!

Här är min önskelista och det skadar ju inte om ni som planerar att ge mig julklappar tittar lite extra *blink, blink, blink*. Det är ingen rangordning på sakerna utan siffrorna är bara som förklaring på vad det är :)



image225


1. Rosen Serien Fuktighetsbevarande kräm normal/torr hud, 215 kr. Perfekt för mig som har jätttorr hud både i ansiktet och på kroppen. Direktlänk. 
2. Djupt v-ringad kashmirkofta svart, 1099 kr. Väldigt snygg, tidlös modell i ett material som man aldrig vill ta av sig! Vore underbart! Storlek M. Direktlänk
3. Åsahjärtanicklas Halsband med svart onyx/ekollon, 595 kr. Riktigt snyggt halsband som både är enkelt men också speciellt. Direktlänk
4. GA.MA CP3 Ceramic Nano Tourmaline Plattång, 895 kr. En proffsig plattång som är skonsam och värmer med infraröd värme, vem önskar sig inte det? Direktlänk
5. Jammala armband, 170 kr. Armband av vackra millefioripärlor, små transparenta glaspärlor och en glaskub. Väldigt häftigt och snyggt! Direktlänk
6. Vild Design kuvertväska silver, 295 kr. Riktigt snygg partyväska. Direktlänk
7. Lisen Organics Ringblomsolja, 169 kr. Används som bodylotion på riktigt torr hud (som min!). Direktlänk
8. Rosen Serien Rengöringskräm normal/torr hud, 199 kr. Som sagt, jag har riktigt torr hud och alla produkter som kan minska mina hudirritationer önskar jag mig. Den här verkar väldigt bra. Direktlänk 
9. Håkansson the Lip Balm, 185 kr. Jag har även ofta torra läppar, det här läppbalsamet har både mjukgörande effekt och lite plumping effekt, me like! Direktlänk
10. M925 Långt Kistallhalsband, 249 kr. Behöver jag verkligen säga något? Titta på bilden, helt underbart! Direktlänk.
RSS 2.0





Överviktiga George

Stackars George, han är överviktig.... och han är igelkott... 

Han är 4 gånger så stor som en vanlig igelkott och har inte gått i ide på grund av att hans kropp inte blivit kall nog eftersom den har så mycket fett runt omkring sig. Men nu ska George banta. Läs mer om honom
här.

image222


Jag hittade även den här överviktiga Ekorren på nätet. Stackarn...

image223


Johannes mormor hade en rejält överviktig hund förut, Harry hette han, stackarn led och var tvungen att avlivas så man ska verkligen vara försiktig med hur man sköter djur.
RSS 2.0





Brittiska lagar

Snodde den här listan ifrån Evelinas Blogg, tyckte den var så himla kul! Den snygga bilden har jag gjort själv!

Nedan är en lista över tio brittiska lagar som faktiskt fortfarande är i bruk.
1. Det är olagligt att dö i det engelska parlamentshuset.

2. Det är förräderi att placera ett frimärke med kungens- eller drottningens avbild upp och ner.

3. En kvinna får inte vara topless i Liverpool om hon inte är biträde i en affär som säljer akvariefiskar.

4. Att äta fruktpaj på juldagen är förbjudet.

5. Om någon knackar på din dörr i Skottland och ber att få låna toaletten måste du släppa in dem.

6. I Storbritannien får en gravid kvinna göra sina behov var som helst, inklusive i en polismans hjälm.

7. Huvudet av en val som hittats på den engelska kusten tillhör per automatik kungen. Valens stjärt tillhör drottningen.

8. Det är olagligt att inte berätta saker du inte vill att skattmasen ska veta, men lagligt att inte berätta saker som du inte bryr dig om skattmasen vet eller inte.

9. Det är olagligt att gå in parlamentshuset iklädd skyddsrustning.

10. Det är lagligt att döda en skotte inom Yorks stadsmur. Men bara om han bär på pilbåge och pilar.



image221
RSS 2.0





Carmen

Nästa helg ska mamma, pappa, johannes, syrran och hennes boyfriend Jens gå på Carmen! Exited eller vad!? Ska faktiskt bli skitkul! Det är premiär också vilket gör det ännu mer spännande.

image220
RSS 2.0





Snyggt, snyggt, snyggt!

I Evelinas Blogg kan man tävla om ett riktigt snyggt Thomas Sabo armband (!) Det är verkligen ett vackert armband och det kanske är just Du som vinner (eller jag, hehe!)

Och även om du inte vill tävla (vilket vore en dundermiss), så kan du kika in på hennes blogg som är specialiserad på skönhet och smink för att få tips, råd eller bara rolig läsning! Gå dit genast! Klickar du på bilden kommer du direkt till tävlingen!


image219

RSS 2.0





5 fina är fler än 4 fula

Hade lite småtråkigt idag så jag tog lite kort på mig :)

Här är mina 5 fina....

image217

och mina 4 fula...

image218

Den i övre vänstra hörnet kycker jag är bäst! haha!
RSS 2.0





Jag vill resa!

Åh... jag har inte varit utomlands sen 2005, Inte ens i Danmark! Sancka om att jag har reslust. Här är 5 platser jag vill åka till:


image216


Högst upp från vänster: Tai Mahal, Rom, Pemba.
Längst ner från vänster: Bora Bora, New York.

RSS 2.0





Tävling Vinn en Goodie Bag

Det lönar sig att ha blogg! Louise har, förutom en suverän blogg, en underbar tävling där man ska länka till hennes blogg. Priset är - hör och häpna - en Goodie Bag värd 1300 kr (!!!). Och alla kan vara med. Kravet är att du har en blogg, det kan man ju skapa (dessutom är det ju kul att blogga!). Se till att vara med nu!!! Klickar du på bilden kommer du direkt till tävlingen!



image215
RSS 2.0





Tävling på Lipstick Jungle

Reglerna är enkla, berätta om din helg, skriv ett inlägg i din blogg och håll tummarna.

Priset är ett Multi-Blush från Clarins!

Tävlar gör du
här



image214
RSS 2.0





Vill ha...

Detta underbara armbandet från Maya Design, det är tamejfan det vackraste jag sett...
Tyvärr är det 1000 :- för dyrt för mig, men önska kostar ingenting ;)


image213

RSS 2.0





Yoda says: Bitch, you trouble in...

Varför ska jag vara så dum och läsa 45 högskolepoäng under en termin, samtidigt som jag tar körkort och söker jobb... ?

Stressad!

image212

RSS 2.0





Betting

Haha, mitt tips funkade inte tyvärr :( Fick faktiskt fel i ALLA matcher...så där rök den guldpengen...! :)
RSS 2.0





Idag har jag tipsat!

Idag har jag gjort tipsat på 4 matcher som Johannes alltid gör (för Johannes pengar dessutom). Fast jag tipsar ju inte för lika mycket som han. Han kan ju tipsa för 500 kr utan att blinka, men näää... så mycket vill inte jag lägga ut... Jag satte 10 kr. Men de 10 kronorna kan bli 322 kr om jag får rätt!

Matcherna spelas typ inatt så vi får väl se om de blir något imorgon :) Lits spännande är det!

image211

RSS 2.0





Ett bra sätt att bli bättre på engelska!

Det här är perfekt för de (som jag) som läser engelska just nu, men även för de som vill förbättra ditt engelska språk!

Man ska lista ut vad orden betyder och för varje rätt svar doneras 10 riskorn till behövande. Idag har 3000 riskorn donerats på grund av mig. Dessutom har jag lärt mig några nya ord! Klicka
här eller på bilden för att komma till Free Rice!

image210

RSS 2.0





I'll Take Everything By James Blunt





Åh... man får tillbaka fina minnnen...


image209
RSS 2.0





Antagligen årets bästa tävling!

Då Olgas blogg firar 6 månader (hipp hipp hurra!) så tävlar hon ut en GoodieBag värd över 1500:-. Nej jag skämtar inte! Gå in till Olga för din chans att vinna! Innehållet är hitills hemligt, men hon har bra smak så det lär vara finfina grejer i den!


image208
RSS 2.0





Känns ändå helt ok.

Tog detta testet om hur och när jag kommer dö. Känns helt OK måste jag säga. Kan jag fortfarande använda internet när jag snart är 92 år och dör utav detta, ja... då klagar inte jag! Vågar du ta testet?

image207
RSS 2.0





Umbrella

Gillar denna bättre än Rihannas version, men när jag och Johannes spelar den blir det magi... lite snabbare än Mandys version och lite saktare än Rihannas.


RSS 2.0





Besviken

Åh, jag vet inte ens om jag borde vara det, men...

Jag såg att ett gäng skulle åka upp och hälsa på Jessika nästa helg... och det är inte ens någon som har frågat om jag vill hänga med. Och det värsta är att jag verkligen hade kunnat nästa helg. Då känner man sig lite off. Så känner jag mig ofta, typ som att jag är med i gänget fast ändå inte.

Samma sak hände på Jessikas hejdåfest innan hon skulle åka och tågluffa. Jag blev inte ens inbjuden. Visserligen var det inte Jessika som ordnade festen, det var en överraskningsfest, men jag och Jessika är ändå så pass nära vänner att man tycker att någon kunde bjuda in en. Och jag vet att de inte gjorde så för att vara elaka men det är bara det att man känner sig som att man är ingenting, ingen för dom. Bortglömd. Obetydlig. Som om jag inte ens var Jessikas vän, som om jag inte räknas. Som jag känner nu, så kände jag också på högstadiet när alla tjejerna parade ihop sig och jag blev över. Inte för att jag var mobbad eller ogillad eller någonting sånt, men bara för att de andra var par som höll ihop i vått och torrt och jag blev över.

Men jag vet att jag är en del i det hela också. Vet att jag kan verka så jävla trevlig och öppen, men det är inte många som lyckas komma mig inpå livet. Det är därför alla ser mig som den glada Malin, "go och glad kexchoklad". De vet liksom ingenting om mig. Jag är inte alltid glad, tvärtom faktiskt, för det mesta är jag stressad, trött. orolig, rädd och ledsen. Johannes är nog den enda som verkligen ser de sidorna hos mig. Livet är inte lätt.

Som tur var fick jag ett SMS från Ivana där det stod otroligt fina saker. Saknar henne väldigt mycket, för hon blev den där personen som jag saknade på högstadiet. Vi blev de som valde varandra och som höll ihop i vått och torrt. Det är väldigt värdefullt. 
RSS 2.0





Tack för att du finns

Fick ett sånt gulligt kort ifrån Sofia igår med en jättesöt dikt på! Hon sa att det var precis så hon kände för mig. Åh, vad man blir rörd när man hör att människor älskar en bara för att man är den man är.

image206
RSS 2.0





Vems fossingar?

Det är många bloggar som har tävlingar numera, en väldigt rolig tävling har FashionFame, eller nej! Inte en, utan två tävlingar!! Första går ut på att man ska länka till FashionFame från sin blogg - vilket jag gör nu!

Den andra tävlingen går ut på att lista ut vem som bär skorna på bilderna! Det är inte så lätt som man tror, men jag är rätt säker på att jag lyckats "knäcka nöten" :) Så kom igen, ge mig lite konkurrens!

image204

Vad kan man vinna då? Jo, det här!

image205

Jag håller tummarna...hårt!
RSS 2.0





Min födelsedagsmiddag!

image198
Johannes, Christian och Sofia

image199
Calle, Johannes, Christian, Sofia, Dick och Sandra

image200
Calle, Jag och Johannes

image201
Christian, Sofia och Dick.

Jag tävlade ut en proppfull goodiebag under min fest och Sofia vann pga att hon visste att mitt favoritdjur är en GRODA! Jag älskar grodor och ÄLSKAR att fota dem! Här är två utav fotona jag tagit:

image202

image203

Var en jävligt bra födelsedag! Fick presentkort på lindex och kappahl, kläder från lindex, presentkort på exfolierande behandling och en bok... massa kul! Sedan kommer jag ju få presenter av mamma, pappa och syrran sen när de kommer hit om 2 veckor... blir nice Nej nu är kl 00.00 och min födelsedag är slut!

RSS 2.0





23 år idag!

Nu är jag officiellt 23 år! Hinner tyvärr inte sitta här och tjöta, ska ner på stan och fixa iordning inför min middag, det blir en middag utan dess like vill jag lova..!

image195
RSS 2.0





Bara en timme kvar...

Snart är jag 23!!!! Bara en timme kvar... eller... typ... jag föddes den 10 november 01.23 på natten (vilket är lätt att komma ihåg) så egentligen är jag kanske inte 23 förrän 01.23 inatt...

Hur borde man räkna egentligen?

image194
RSS 2.0





Big and Big

image193

En sak har det här paret gemensamt: Båda gillar stora saker!
RSS 2.0





Middagsmeny till min födelsedag!

Sneak-peak för mina gäster imorgon (om de nu går in här innan dess) Jag hoppas det blir en riktigt mysig kväll!

image192
RSS 2.0





Happy Birthdays!

Idag fyller min underbara vän Ivana 23 år! Grattis till dig gumman och jag hoppas du får världens bästa dag!

Imorgon fyller Jag 23 år! Det blir middag med Johannes, Chris, Sandra, Calle, Sofia och Dick, mys och skratt! Nice!

image191
RSS 2.0





Jag älskar att skriva motiveringar...

Älskar att rimma... ibland får man ju till det helt klockrent!

Det bästa betyget jag fått på en motivering var när jag vann
Dermanord Face Protection i SIF-tidningen. Uppgiften var att beskriva hur man räddar världen. De ritade en bild till min motivering och då kände jag mig riktigt stolt och glad!

image188

image189
RSS 2.0





Sheilas tips

My advice for colds and high temperatures is usually go to bed and sleep - after drinking a big cup of hot tea and a tot of whisky!

image187
RSS 2.0





Vissa bloggar gillar man...

... och vissa ÄLSKAR man...

FashionBitch är en av de jag älskar. Är inne där varje dag och glider runt. Varför undrar du? För hon praktiskt taget lever i modevärlden, hon håller på att utbilda sig till modefotograf i USA (!). Så vill man ha riktigt färska modetips så är det där man ska kolla! Dessutom finns tips om TV, skönhet och massa roligt att läsa om hennes spännande liv i USA. Glid in där minst en gång varje, den uppdateras ofta så det blir lätt att man missar något annars!

Här är en av bilderna hon tagit och visat på sin blogg (min personliga favorit):
image186
Copyright: Jessica Green.

Läckert va? Vill man ha den där snygga klänningen nu eller...!
image196
RSS 2.0





Tävla om en skitsnygg klocka!

Tävla om en skitsnygg klocka hos what to wear, såhär ser den ut... riktigt snygg! Ta chansen och tävla nu!

image185
RSS 2.0





Hur mycket tävlar du?

Folk brukar fråga hur jag gör för att vinna saker och svaret är enkelt: Jag tävlar. 

"Du har sån tur, jag vinner aldrig något" brukar jag få höra, men det handlar inte om tur. Det handlar om att jag deltar i tävlingar och gör man inte det så kan man inte heller vinna.

Så ta er nu i kragen och gå in på
Shopaholicmammans blogg och tävla om en fin-fin klocka, det har jag gjort! Det kanske är din (eller min) tur?

RSS 2.0





Läget är kritiskt!

Snorar som fan och har ont i bihålorna, feber, men måste tvätta och förbereda mina oral presentations nu... :(

image184
RSS 2.0





Vilket smycke passar Nathalies klänning?

image183

Gå in på
http://naaatha.blogg.se/1194281149_tvling__vinn.html du också och ge henne ditt bästa tips!
RSS 2.0





Förkyld

Jävla skit, i övermorgon är det Oral Presentation och på Fredag tenta... Förkyld och jävlig sitter man och huttrar med två munkjackor på sig... fy fan... och orden bara rullar i huvudet... BAH!!!

Varför ska jag bli sjuk??? =(

image182

RSS 2.0





Plugg-gris

Idag ska jag enbart plugga... fy fan vad tråkigt!
Plugg-gris
RSS 2.0





Har shoppat och vunnit!

Har shoppat lite på Ellos, 2 snygga tunikor (+ett underställ, vantar och fleectröjor till Jukkasjärvi-resan) och så har jag vunnit denna underbara klockan på Caisas blogg på Veckorevyn!

image176
RSS 2.0





4 smink-kit!

Den här veckan har jag vunnit 4 smink kit!
* L'Oréal kit från Kicks
* Isadora kit från Chili
* Claudia kit från Claudia
* Make up Store kit från Stockholm fashion days

Jag behöver inte köpa smink på ett tag alltså...

image178
image179image180

image181
RSS 2.0





Längtar till Lappland

Trots att jag aldrig varit där... fick mail om resan idag och vi ska göra så mycket kul!

5 dec
Ankomst till Kiruna ca 20:15

Transfer till Ishotellet i Jukkasjärvi

Övernattning i varmt boende

6 dec
Frukost

Guidad rundvisning med en byggare och konstnär, där man får lära sig hur det går till att bygga Icehotel samt hjälpa till att bygga det sista på hotellet innan den stora öppningen nästa dag.

Lunch på Hembygdsgården

Fortsatt byggande av Icehotel

Middag (de står för max 500kr/pers) på Hembygdsgården.

Övernattning i Isrum (första gästerna som får sova i Icehotel säsongen 2007/2008

7 dec
08.00 En guide väcker gästerna med varm lingondricka på sängkanten

Bastu och frukost

Isskulptering
(Här får gästerna lära sig hur man hanterar materialet, isen, skulpteringsinstrumenten samt tekniken för att skulptera sin egen fantastiska skulptur. Alla får varsitt isblock att skapa sitt eget konstverk på)

Lunch Icehotel Restaurant

Öppningsceremoni på Icehotel för säsongen 2007/2008

Vedeldad bastu på Jukkasjärvi Hembygdsgård + Hottub

Exklusiv bastuvickning med lappländska inslag serveras i relaxrummet

Övernattning Norrskenshus (varmt boende)

8 dec

Tidig frukost i det varma boendet

Utcheckning

Transport till flyget

06:30 Hemresa morgonplan

Jag tycker att det låter helt fantastiskt! Jag behöver bara köpa ett underställ och en fleecetröja, resten lånar de ut. Ska bli fruktansvärt spännande!

RSS 2.0





Jag ska till Jukkasjärvi!

Vann 1:a pris (I Sandras namn) i Kaffecupen, en resa till Ishotellet i Jukkasjärvi :) Men Sandra kunde inte åka, så jag får ta med mig syrran! MIN ALLRA KÄRSTASTE SYSTER! Coolt ska det bli i varje fall! Jag har aldrig varit så långt norrut förut...

EXITED!
RSS 2.0