Packar

Just nu packar jag... åker iväg till sommarstugan i eftermiddag och det ska bli jätteskönt!!! Bara bli omhändertagen och vandra omkring in the middle of nowhere! Jag har inte varit ute i Stamåla så många gånger då det har varit snö förr. Det ska verkligen bli kul! Jag ska ta en hel del bilder också så att ni får se hur sjukt vacker naturen är där. Den är ostörd och äkta. Här är några bilder från Stamåla tagna i somras. Copyright: Majblomma.

     

     

   


Vackert va?

Jag kommer hem igen på fredag/lördag.

Nästa helg ska jag också åka iväg, till Orust. Jag, Johannes och Christian möter upp Jessika där. Min Jessika. Det var så längesen jag träffade henne och jag saknar henne verkligen! Hon är en sån person som är ungefär som en sol. Man blir varm och glad av henne. Längtar!
RSS 2.0

Mördarbarn!

Min mamma berättade något fruktansvärt för mig. Hon jobbar som lärare i Arboga och av hennes elever är brorsdotter till pappan som förut var misstänkt för morden på barnen i Arboga.

Under tiden då han var misstänkt för morden kunde de inte vara hemma alls. Pressen ringde på telefon och på dörren konstant och visade ingen respekt för deras sorg.

På msn blev flickan kallad för mördare, mördarbarn och även i skolan fick hon höra kommentarer som dessa. Nya msn-kontakter berättade för henne att de önskade att hon skulle dö.

När pappan till de mördade barnen var avskriven från utredningen kom flickan lättad och glad till skolan. Hennes helvete var över.

Men jag måste säga, jag blev så ledsen när jag hörde detta. Om det hade varit pappan hade det väl ändå inte på något sätt varit rätt att kalla flickan mördare eller mördarbarn? Hur kan man överhuvudtaget adda någon på msn och komma med sådana påhopp? Jag fattar inte... 

Jag har även läst några av de anhörigas bloggar och sett att några av dem fått påhopp. Det kokar i mig... hur kan man ha mage att sparka på någon som redan ligger på det sättet? Visa lite respekt!
RSS 2.0

Tivoli

I helgen har det varit Tivoli här utanför. Jag har inte gått. Jag kan inte fatta att någon har gått när det varit så kallt. Men en karusell lyste ganska fint.

 

Nu skriver jag inte mer förrän på lördag! Ha en bra helg allihop!
RSS 2.0

Idag...

Idag har det varit ganska fint väder... :) Jag hade körlektion och fick solen i ögonen hela tiden. Jag klagade massa på solen idag (förlåt... jag vill inte att du ska försvinna). Tog en bild på snön för att se om man kunde se glittret när man kom hem. Det kunde man!! :)

Imorgon åker jag till Stamåla. Kommer hem igen på lördag. Det blir definitivt inget bloggande under tiden, Det finns inte ens en möjlighet till internet där. Det finns knappt täckning för att ringa. Skönt!


   
RSS 2.0

Jag funderar på att prova...

... fast eftersom det nästan bara bor pensionärer här så kanske det inte blir så kul. Men hallå!! Man kan ju testa... det är ju gratis!!

RSS 2.0

Påskblomma

Jag och Johannes fick denna av Peter och Jennie på påskafton. Så fin! Jennie är florist så det är hon som har gjort arrangemanget. Hon är en grym florist - förra året eller förrförra kom hon på tredje plats i florist SM :) Tänkte att jag var tvungen att ta kort på den nu för den har blivit lite brunaktig på vissa ställen :)

image508
RSS 2.0

Inte mycket bloggande

Det blir inte mycket bloggande just nu. Jag har hemtenta + att jag åker till Stamåla imorgon. Hoppas alla haft en bra påsk!
RSS 2.0

Vill inte

Jag har inte bloggat på flera dagar.

Anledningen är:

Jag känner att jag inte har någonting att säga. Inget intressant. Det känns som att jag inte vågar skriva någonting intressant heller. Jag vill inte utlämna mitt innersta för er läsare. Jag vill inte prata om mina känslor, det gör jag knappt med mina vänner heller. Jag känner mig som en tråkmåns som skriver om saker utan betydelse och mening. Det är inte så jag vill att min blogg ska vara.

RSS 2.0

Test

Hej!
RSS 2.0

Vaktmästaren är söt!

image506

Idag hade vår vaktmästare påskpyntat lite :) Gulligt tycker jag :)
RSS 2.0

Glad på mig själv!

Ibland blir jag glad på mig själv. Att jag håller på och tävlar på internet precis som jag gör :)

Speciellt när man får hem något fint som man aldrig skulle ha köpt till sig själv :). Till exempel detta underklädeskit från Hanky Panky som jag fick hem idag. Det hade jag aldrig unnat mig själv. Aldrig. Som fattig student köper jag nästan bara rea underkläder på Lindex. Speciellt när det är halva reapriset ;)

image505
RSS 2.0

Dyrt toakit!!!

Hos Family Living kan man nu vinna ett toalettkit.

Jag blev helt chockad när jag såg hur mycket kitet var värt...


image504Lite dyrt.
Jag kommer inte att tävla med tanke på att vinstskatten blir ca 1200-1500 kr. Sedan undrar jag... hur mycket kan toaborsten kosta om man köper den i butik? 1000-1500 kr? För en toaborste? Någonting man bör byta ut emellanåt?

Jag fortsätter nog köpa mina toalettborstar på IKEA eller ÖB :)
RSS 2.0

Mord i min hemstad.

Jag vet inte ens vad jag ska skriva. Att någonting sådant kunde hända i Arboga kan man inte tänka sig.

Personligen känner jag inte tjejen som nu ligger och kämpar för sitt liv och som förlorat sina barn på det absolut mest hemska sätt man kan tänka sig, men det är klart jag vet vem hon är. Arboga är inte stort och hon är född 84 precis som jag. 

Jag kan inte ens tänka mig vad hon kommer tvingas gå igenom när hon vaknar upp. All min kärlek och alla mina tankar går till henne, hennes barn och hennes anhöriga idag.

RSS 2.0

Fräckis


Om killar blir svetta i skrevet, kallas det för pungsvett.
Men vad kallas det när tjejer blir svetta på samma ställe?
-??????
Läppglans.


hahaha!.............och..................uuuuuuuuu....................samtidigt...... :)Nu ska jag snart avslöja svaret i min tävling och utse vinnarna (eftersom klockan snart är 00.00)
RSS 2.0

I <3 John Mayer

Den här och många andra av hans låtar är anledningen till rubriken:


RSS 2.0

Sista chansen

Sista chansen att vara med i min tävling!
RSS 2.0

Påskmust vs. julmust.

Jag och en kompis diskuterade påskmust vs julmust. Hennes åsikt var att "Man kan inte dricka julmust på påsken".

Min åsikt är: Men hallå? Det kan man väl visst! Enda skillnaden är ju etiketten!

Vilken ställning tar du i denna debatt?image503
RSS 2.0

Igår :) Och sjuk idag..

Igår gick jag på promenad. Det var mulet och regnigt.På en parkbänk satt en smutsig, ledsen (?) goedjurskanin. Alldeles ensam.Några hade påskpyntatOch några blommor hade blivit blöta

 

Detta inlägg var f*cking boring. Så tråkigt att jag nästan somnade.
Jag är nämligen sjuk.
Febrig (39 grader), Förkyld, Fiberrik (?)...
Mitt ansikte känns tugnt.
Och jag behöver sova nu.
Inte blogga.

Men snälla... vänta på mig här tills jag blir frisk... <3

RSS 2.0

Fan

Nu försvann hela inlägget jag jobbade med...

RSS 2.0

Idag...

...har jag bara lust att sätta mig under skrivbordet med en filt och stirra in i väggen.

Jag är sjukt trött idag. Och på väg att bli sjuk. Jag har känt det i halsen... ajajaj...RSS 2.0

Inget intresse

Det verkar inte finnas något intresse för min nya tävling. Hitills är det en tjej som tävlar, därmed har jag bestämt att tävlingen avslutas tidigare. Redan den 16 mars. Hitills finns det lite mer än 20 kr i prispotten och det är när en tjej har tävlat!! (fast jag har klickat liiiite själv också). Men varje runda ger ca 6 kr till prispotten. Om det skulle vara många som tävlade (vilket var min tanke) så skulle ni lätt kunna komma upp till en prispott på flera hundra kronor. Men finns det inget intresse så finns det inte liksom.

________________________________________Det är ingen hemlighet att jag just nu har ont om pengar eftersom jag precis köpt en soffa. Därför har jag tänkt att annordna en tävling där ni samlar ihop pengarna till priset!

Hur ska detta gå till undrar ni då? Jo, jag är med i
Affiliator, där man kan lägga upp annonser och varje klick på ett par av dessa annonser ger mellan 1 - 0,20 kr.

Mina annonser ligger längst ner till höger på startsidan (majblomma.blogg.se). För att vara med ska ni klicka runt på alla annonser (19 st) och skriva att ni klickat runt i en kommentar till detta inlägg. Varje "runda" ger en lott. Om ni klickar runt 3 rundor (19 * 3 annonser) har ni därmed 3 vinstchanser. Skriv det i kommentaren. Ni får gärna titta runt hos annonsörerna också eftersom annonsörerna gärna vill det!! :)

Alla pengar som jag får in på annonserna från och med nu fram till 11 april (1 månad) 16 mars går oavkortat till priset i tävlingen. Priset beror givetvis på hur mycket pengar som jag får in på kontot. Jag kommer hålla er uppdaterade med hur ni tjänat in på mitt affiliatorkonto under hela tävlingen. Priset lottas sedan ut bland delatagarna. Beroende på hur mycket pengar det blir blir det kanske fler priser.

Lycka till!

Om du också vill tjäna pengar på din blogg med annonser så klicka på bilden:

Affiliator.se


RSS 2.0

Hur ser himlen ut hos dig?

image497

Såhär ser den ut hos mig idag. Men det börjar mörkna nu...
RSS 2.0

Jag längtar efter...

...nya Indiana Jones filmen!Någon mer än jag som är helt förälskad i Indiana Jones filmerna?
RSS 2.0

Född i rätt tidsålder

Jag drömmer många gånger om hur det hade varit att vara född på stenåldern, romartiden, medeltiden,  osv. Men hur bra hade jag egentligen klarat mig?

För det första är jag väldigt närsynt. Allting längre bort än 30 cam från mitt ansikte är suddigt för mig.

För det andra föddes jag med höftluxation, om jag inte suttit med skena i ett år av mitt liv hade mina fötter konstant varit som i första position i balett. Detta är något som idag går att fixa om det upptäcks i tidig ålder.

Jag får nog helt enkelt vara glad att jag är född just 1984. För jag kan ju se lika bra som alla andra med glasögon och linser. Min fötter pekar rakt fram precis som på vem som helst.

Dessutom gillar jag att kunna gå till affären och köpa mitt kött. Jag gillar att kunna sitta vid datorn och skriva saker som ingen kanske läser på min blogg. Jag gillar att jag bara kan sätta i en skiva i en maskin och på så sätt kan färdas tillbaka i tiden. Jag är glad att jag lever just nu.
RSS 2.0

Glad att du gick sönder

Jag är så glad att vår dammsugare började brinna för någon vecka sen. Vi har nu skaffat oss en superbra dammsugare. Den kostade 475 :- på ÖB.

Vår förra dammsugare sög extremt dåligt. Den vägrade vinkla sig åt rätt håll. Den tappade "skaftet" hela tiden. Nu när jag dammsuger känner jag mig som om jag är med i en TV-shop reklam, "I don't have to stretch my back like I've been doing for so many years and it just does the job for you, it's so easy..."

Här är min nya älskling:

image496
RSS 2.0

Glöm inte min tävling!

Den slutar den 14 mars.

Klicka här

RSS 2.0

Ny tävling!

Det är ingen hemlighet att jag just nu har ont om pengar eftersom jag precis köpt en soffa. Därför har jag tänkt att annordna en tävling där ni samlar ihop pengarna till priset!

Hur ska detta gå till undrar ni då? Jo, jag är med i
Affiliator, där man kan lägga upp annonser och varje klick på ett par av dessa annonser ger mellan 1 - 0,20 kr.

Mina annonser ligger längst ner till höger på startsidan (majblomma.blogg.se). För att vara med ska ni klicka runt på alla annonser (19 st) och skriva att ni klickat runt i en kommentar till detta inlägg. Varje "runda" ger en lott. Om ni klickar runt 3 rundor (19 * 3 annonser) har ni därmed 3 vinstchanser. Skriv det i kommentaren. Ni får gärna titta runt hos annonsörerna också eftersom annonsörerna gärna vill det!! :)

Alla pengar som jag får in på annonserna från och med nu fram till 11 april (1 månad) 16 mars går oavkortat till priset i tävlingen. Priset beror givetvis på hur mycket pengar som jag får in på kontot. Jag kommer hålla er uppdaterade med hur ni tjänat in på mitt affiliatorkonto under hela tävlingen. Priset lottas sedan ut bland delatagarna. Beroende på hur mycket pengar det blir blir det kanske fler priser.

Lycka till!

Om du också vill tjäna pengar på din blogg med annonser så klicka på bilden:

Affiliator.se

RSS 2.0

Olika minnen

Igår natt låg jag och Johannes och pratade gamla minnen om när vi träffades första gången, då vi var 12-13 år.

Han: Jag kommer ihåg dina blickar när vi spelade fotboll...
Jag: Jag kommer ihåg att du försökte imponera på mig när vi spelade innebandy...
Han: Jag kommer inte ihåg att vi spelade innebandy...?
Jag: Men jag minns inte att vi spelade fotboll...


RSS 2.0

Pappa Rudolf

Jag älskar Peter Haber som pappa Rudolf (I Sunes Jul och Sunes Sommar). Han är helt underbar. Jag och Johannes brukar ibland titta på Sunes Jul också, det är min favorit julkalender utan tvekan. Jag kan skratta så jag dör ibland :D Vilka minnen som kommer tillbaka...


RSS 2.0

Dagens brev!

Idag fick jag ett brev från polisen.

Min cyklel har hittats! Den stals för ungefär ett år sen. Jag hoppas att den fortfarande är fin, men mest är jag bara glad att jag får tillbaka den igen! 

image492
RSS 2.0

Inspiration

Tittade på Oprah nyss (om viktnedgångar) och visst får man sjukt mycket inspiration när man ser någon som har gått ner 100 kg! Det krävs verkligen vilja för att kunna göra något sådant. Jag försöker själv gå ner lite i vikt just nu. Jag tycker inte att jag är tjock, men jag äter inte nyttigt jämt, motionerar alldeles för lite osv. De senaste veckorna har jag dock varit duktig på crosstrainern, det är skittråkigt att träna på den, men va fan... man mår ju bättre efteråt! Dessutom tycker jag att det är för svårt att ändra det där med maten, i alla fall till helt 100 % nyttigt. En gång gick jag på GI-diet i typ en månad, men min mage blev helt konstig och jag kände mig ofta yr. I början drömde jag om bröd - inte ens onyttigt bröd utan fiberrikt! Sånt där danskt mörkbrunt bröd med massa solrosfrön i...  men det fick man inte äta! Nej, så dieter är inte min grej... då motionerar jag mycket hellre... man blir ju inte konstig i magen av att motionera.

Så i alla fall, när jag såg dessa människor som gått ner 75-100 kg tänkte jag att 8-10 kg kan ju inte vara omöjligt att gå ner?Jag tänker inte ge upp min träning, men idag blir det nog inte någon träning på crosstrainern, idag ska jag träna framför någon motions-DVD jag har. Efter ett tag tycker jag att det är jättetråkigt att träna till DVD, men jag tänkte: om jag tränar till DVDn en gång per vecka får jag ju lite variation i min träning, samtidigt som jag inte tröttnar på DVD:erna (jag har ett par stycken...). Bland annat har jag denna DVD-box:

Men jag kan säga att de där stripdanserna inte är alltför svåra... inte heller speciellt jobbiga. Hiphop-dansen är ett skämt. Det som är bra är att det finns en styrketränings DVD. Den är grym! Det kanske blir den idag?
RSS 2.0

Citronbiskvier

Igår gjorde jag och Johannes citronbiskvier... det var tråkigt och jobbigt att göra dem, men det var det värt. Det blev såååååå gott!!! Men Johannes och Christian har ätit upp de flesta nu... tur är nog det så farligt goda som dom var...


image491

Nu måste jag träna!
RSS 2.0

Mini Vattenfall!

image490


Visst är det vackert?
RSS 2.0

Mörkbrun

image489


Idag har jag färgat mitt hår mörkbrunt. Vad tycker ni? Själv gillar jag det, jag tycker att mina ljusblå ögon syns mycket bättre i mörkt hår :)
RSS 2.0

Time after Time

Jag sjunger Time after Time av Cyndi Lauper. Älskar den här låten. Det var förresten det första jag la upp på Youtube för ca 1 år sen. Men då en bild i bakgrunden istället :) Här är båda versionerna :DRSS 2.0

Blommor

När jag och Johannes gick till Konsum för att köpa lite mat hittade jag lite blommor vid parkeringen. Han tyckte det var jättepinsamt att jag skulle stå där och fota, men det sket jag i... haha :) Även om det här inte är vilda blommor så känner jag att våren snart är här.


image482


     
RSS 2.0

Fint besök!

image481

Idag hade vi fint besök hemma hos oss, söta Vincent var här! Gullig va?
RSS 2.0

Träning... nu...!

Nu ska jag träna. Kl 23.00 på kvällen, ja... jag säger då det...usch..  men jag måste :P

Här är en bild från i somras. Egentligen är den ju lite äcklig för den föreställer en harkrank som satt vid fönstret, men jag tycker den är söt också. Det känns som om den sitter och tittar ut / vill ut / längtar ut...

I vår lägenhet är det alltid fullt med harkrankar på sommaren. Johannes tycker de är jätteäckliga och så säger han "Maaaaalin.... ta bort den.... " och så skriker han lite om de kommer för nära honom :) Själv är jag inte rädd för några insekter (men jag kan hålla med om att vissa är rätt äckliga)

Godnatt!


image480
RSS 2.0

Have a Heart

Hoppas ni gillar min version av Bonnie Raitts Have a heart. Den låten är grym och jag älskar Bonnie Raitts röst! Det jag inte gillar med den här versionen är en hög ton i slutet. Det var nog därför jag inte la upp den när jag spelade in den.

 Är det någon som har någon låt som ni tycker att jag ska spela in? Vore roligt att få någon request :)
RSS 2.0

Kiss me!

Det blev ett gammalt klipp som jag inte lagt upp än. Kiss me med mycket bättre ljud än i dagens inspelade klipp :) Det kommer ytterligare ett klipp om en liten, liten stund!RSS 2.0

Jag är missnöjd

Inte med sången så mycket egentligen, men jag satt alldeles för långt ifrån kameran och hade väl för högt ljud... men jaja... :) Bara för det kommer det ytterligare ett klipp snart!


RSS 2.0

Nytt sångklipp!

Idag ska jag lägga upp något nytt sångklipp om det jag spelar in blir bra. Igår spelade jag in och ljudet blev skitdåligt! Jag hörde knappt något på högsta volymen. Bara inte webbkameran blivit dålig...

Tills dess kan ni väl
lyssna på mina andra klipp eller tävla om två ögonskuggor från makeupstore?

RSS 2.0

Ingen energi

Jag är skittrött. Det värsta är att jag faktiskt inte vet varför, mitt liv är ju allt annat än händelserikt just nu :P

Ska träna lite så kanske energin kommer tillbaka eller så kanske jag bara behöver en stor kopp eftermiddagskaffe. På nåt sätt behöver nya batterier...

Är du pigg, trött eller normal idag?


RSS 2.0

Vid universitetet

Varför sätter jag mig det första jag gör vid en dator och struntar i att läsa litteraturen som jag kom hit för? Nä, nu ska jag vara duktig och läsa... men hur kul låter det med en bok som heter "Didaktik", har två fula pilar på framsidan och rubriker som "Kognitiva strukturer och begreppslig förändring". Inget man längtar efter att ta tag i direkt...

Nu när jag sitter och pluggar kan ni väl
tävla lite? Dessutom, man behöver inte välja om man vill motivera eller svara på 50/50 frågan. Man kan ju göra båda :) Har man bästa motivering och tur i utlottningen kanske man vinner båda skuggorna!

Från Växjö universitet
RSS 2.0

Nästan 3D

Visst ser den här bilden nästan ut som en 3D-bild?

image479
(Copyright Majblomma)
RSS 2.0

Imorse sken solen...

...men nu är det mulet och tråkigt... suck... jag längar efter sol och vår!

Nu ska jag åka en sväng till universitetet för att svara på veckans frågor :)

image478
RSS 2.0

Jag ska bli brun!

image477

Jag vann 60 kapslar Solbrun från
Jessica!! Det ska bli riktigt spännande att prova... och givetvis ska resultatet dokumenteras på bloggen!!!

När jag såg att jag vunnit blev jag jätteglad och samtidigt kom jag och tänka på ett fint litet citat "Sol i sinne, brun inne - Rudolf" från Sunes sommar, jag vet inte varför det poppade upp i mitt huvud, men det gjorde mig bara ännu gladare!!

RSS 2.0

A postcard from Riga

Idag fick jag ett kort av min syster som är i Riga på kurs :) Sött va? Åh... jag vill också åka iväg.... :)

image475

image476
RSS 2.0

Zlatan har fått en son!

aftonbladet står det att Zlatan Ibrahimovic fick en son imorse! Ett framtida fotbollsproffs kanske?

Grattis Zlatan och Helena!
RSS 2.0

Gangster Katter

Jag tog den här bilden för ett tag sen, visst ser de kaxiga ut? Båda blänger mot mig och den ena verkar göra katt-fingret mot mig!!! Haha, men jag måste säga att jag tycker att den här bilden är störtskön!

 
Fru Larsson och Garbo heter de söta små liven men jag kommer inte ihåg vilken som är vilken... :)

image474


Nu ska jag träna :)
RSS 2.0

Sugen - men på vad?

Jag hade ett jätteallvarligt (?) sötsug nyss, men jag kunde inte komma på vad jag ville ha...

Godis?
... nej, faktiskt inte...
Coca-Cola?
Näää...
Choklad? (det brukar vara det..)
Inte det heller, nähänä...
Mina hemmagjorda kakor?
Nää... de börjar bli lite torra...

Nää... jag var sugen på detta...

image472

Bravo Juice med Äpple, apelsin och passionsfrukt. Den absolut utan tvekan godaste juicen!!!

Glöm inte min tävling!
RSS 2.0

På jakt efter vårtecken!

Jag gick på en liten promenad för att hitta vårtecken.... men först hittade jag ett träd dyrkat av pinnar...Sedan hittade jag en lekplats som var alldeles tom... så jag bestämde mig för att leka lite :)

 

Efter lite letande hittade jag ett björkhänge (stackars er allergiker det börjar snart...) och en blå himmel (ja, min fantasi började ta slut).

  

På vägen hem hittade jag i alla fall lite vårtecken: En fågel (vet inte vad den heter, men den är vanlig, är urusel på fåglar) och planterade blommor!

     

Har ni hittat några vårtecken?
RSS 2.0

Alla ville inte ha mig...

När jag precis fötts berättade pappa för min syster Elin att hon hade fått en lillasyster. Då sa Elin:

"Detta vill jag inte!"

Hon ville ha en lillebror :)


Muppar 1
RSS 2.0

Träning i natten!

Tränade nyss 28 minuter på Crosstrainern... puh... svettigt...

Tittade på Förtrollad medan jag tränade :) lite mysig film faktiskt. Jag måste alltid ha något att titta på medan jag tränar annars blir det så förbannat tråkigt. Jag tycker verkligen inte det är kul att träna för 5 öre, när var yngre och dansade älskade jag att träna, men nu... boring! Det kan ju bero på att jag tränar på Crosstrainern nu, det är ju ingen speciell utmaning. Att titta på film eller tv-serie gör dock att det funkar. Då glömmer man nästan bort vad man håller på med. Bäst är det att titta på American Idol medan man tränar, tiden går mycket fortare då... plus att man kan sjunga med vilket gör det ännu roligare :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan gå och lägga mig...

Men glöm inte att titta in imorgon igen för då blir det tävling!Hur gillar du att träna?
RSS 2.0

Är någon sugen på tävling?

Jag ska tävla ut två ögonskuggor snart (Från Makeupstore), tänkte jag, men nu vill jag ha er hjälp lite snabbt. Hur tycker ni att tävlingen ska gå till?

Här är mina förslag:
1. Motivera
2. Svara på en klurig fråga.
3. Svara på flera kluriga frågor.
4. Länka och kommentera.
5. Bildtävling (maila bild)
6. Kollagetävling (skapa kollage)

Rösta på något av mina nummer eller kom med egna förslag! Tävlingen startar i alla fall imorgon så kom tillbaka!! :)
RSS 2.0

Färdig för utgång

image457

Ha det alldeles, alldeles underbart ikväll!!! :)
RSS 2.0

Neej!!!

Jennie är sjuk! Har henne på telefon nu, snyft, om inte Sandra kommer blir det inte alls roligt!!!

Fast nu får jag ju kanske alla killar för mig själv! Hehe! Men jag är egentligen ingen maneater...

Är du en maneater?

RSS 2.0

Blir det roligt ikväll!?

Ikväll är det fest hos gulliga Christian :) Förhoppningsvis kommer vi ha askul! Hoppas att jag träffar Sofia ute! Underbara Sofia. Säkert är i alla fall att Jennie kommer och vi har alltid skitkul, till 99 % kommer Sandra också!

Grabbarna har dock lovat att titta på melodifestivalen i början... det är ju VIKTIGT ju! Speciellt för mig som är musikintresserad.

Ikväll vill jag ha kul!! Tror ni att jag får det?

image456
RSS 2.0

Against all odds
Blev ytterligare ett sångklipp idag, det var denna jag tänkte lägga upp från början, men så såg jag att The rose funkade :) Hoppas ni gillar det! Kommentera gärna!! Feedback uppskatts verkligen! :)

Kram!
RSS 2.0

The Rose
Vad tycker du? Bra eller dåligt? Äntligen fick jag upp The Rose! Vinnarlåten i min tävling! Ful stillbild dock, Haha :)
RSS 2.0