Kramislamis

Jag bloggar ju inte så mycket nu... men....

Jag kommer ju inte på något att säga... my mind is blank.

Några idéer?

Well
... jag kan ju berätta om vad jag ska göra idag. Städa, packa ihop kläder, baka bröd (det ska bli en god vana 2010 hade jag tänkt). Idag ska jag baka det jag kallar "Malins Bak" - dvs. vetebullar. Min svåger försöker sig på surdegsbröd... jag funderar på att göra det jag med... men det tar ju några dagar innan man kan baka det.

 


Kommentarer
Postat av: storasyss

Jag kan tala om att det inte går särskilt bra för din svåger med surdegsbrödet.. Det började visserligen ta sig i burken efter några dagar men eftersom vi ska åka härifrån imorgon så spolade han ut allt i vasken igen.. Men nångång så!!Filbröd blev det dock här!! :) Mums!! :)Puss!!

Postat av: Pania

sv; kul att du är med och tävlar :) Lycka till!

2010-01-07 @ 23:12:03
URL: http://paniat.blogg.se/
Postat av: Wysteriia

men vad har du för bild? jag läser om att du ska baka bröd o bläddrar ner lite till så ser jag en spindel ;D jag blev chockad! haha

2010-01-08 @ 21:53:51
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: evamar

Det var lite krångligt men med den här guiden och lite pyssel fick jag till det...http://www.designadinblogg.se/2008/september/inlaggtext-som-alltid-ligger-overst.asp

2010-01-10 @ 13:38:20
URL: http://evamar.blogg.se/
Postat av: storasyss

Du bloggar för lite!! :)

Försöker du få ordning på inlägg som läggs överst? Ska du kanske tävla om en mobil? Det är nästan superlätt att fixa jue..Check this out: http://fairy.blogg.se/appletreeJag skulle vilja harry potter snart förresten!

puss

2010-01-11 @ 09:56:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback