FREDAG!

Just nu sitter jag och gör efterkalkyler på diamantslipning.

Ja, jag kan ju säga att det är intressantare än att översätta en hel jävla pärm :) Jag har fortfarande inte vunnit något på pokern! Jädra skit! Men jag känner det, fy fan, det är min tur nu! Jag ska vinna nästa. Självklart!  

Äntligen fredag!

Det blev ingen träff med Jessi igår, det gjorde inget, älsklingen var lite nere och värgade göra sitt skoljobb (hrrrrm...!?) Så jag fick peppa (ett annat ord för skälla) honom och till slut blev det riktigt bra...! Sen tvättade vi också en jävla massa tvätt mellan 18-21. Ikväll ska jag träffa Jessi. Och imorgon hoppas jag att jag hinner träffa Sofia en sväng efter jobbet :) Sedan kanske jag och Jessi går ut!?!? Den som lever får se!! 

Ansiktsmålning i helgen! hur kul som helst tror jag det blir! Inga gråtande barn bara tack! Fy fan, i så fall mår jag dåligt!

Nu måste jag återgå till min efterkalkyl :) Sedan ska jag störa Jonas lite i hans arbete, moahahaha!  
RSS 2.0

Aj löv hö!

Jag jobbar på valborg, fy fan fy fan. 2 jävla fucking tider. Nu kan jag inte åka till Ivanci då. :'( Jag ska försöka fixa bort dem. Vill träffa dem.
I love her.

Idag ska jag leka med Jessi :D 
I love her too.

RSS 2.0

TV-time

Idag är det hårdkörning med översättningen. Komma igenom denna pärmen kommer ta år och dar. Men det är så jävla skönt att komma hem å bara slappa sen och inte behöva tänka på några jävla läxor eller sånt. SÅ SKÖNT är det.

Idag släpps också nya avsnitt på både amazing race och american idol
Underbart!

I know what I will do later!
RSS 2.0

Översätta.......

Idag är mitt jobb att översätta en pärm från Svenska till Engelska. För jävla tråkigt, me sedan väntar en massa ritjobb och det ska bli kul!

En hel pärm....
RSS 2.0

WT

Här sitter jag å försöker lära mig AutoCAD lt, nästan förgäves, men jag ska lära mig! får jag inte rita så finns bara skitjobb.

De är väldigt snälla. Har slitz å moore som toaläsning...hmmm.... undrar vad alla gör där inne så länge...haha! De brukar spela poker på lunchen. Ingen verkar se mig som ett hot. I will have to show them.
RSS 2.0

Festen...!

Här är lite bilder från festen!

EoM
MoF
MJUoJCJoSASoUvännerEoFMoEjonteJoTSofia och Jag

Snygga va?
RSS 2.0

Fest!

Hej! idag är det fest! Så jävla roligt! Jag längtar, längtar, längtar...! Dessutom hade vi brudar skit kul igår....! Det känns verkligen som tiden just nu är den roligaste jag haft i livet! Jag vill spara på varje sekund... och jag trivs så bra här. 

Bara 2 timmar kvar till festen nu!

Dessutom har jag inget kalas imorgon! Så det blir en lugn dag imorgon :) Mycket skönt. Men jag ska ändå ta det lugnt idag, vill inte må dåligt imorgon...

Ska försöka komma ihåg att ta lite kort från festen och lägga upp här. (Men troligtvis kommer jag typ ta 2 kort som är fula och så blir det inget med det hela....)

Nu ska jag party-sminka mig :)

RSS 2.0

Shopping!!!!

Ikväll blir det riktig tjejkväll! underbart! ingen kan ens tänka sig hur mycket jag längtar! Nu ska jag till stan å träffa Sofia C, först ska vi shoppa, sen sola solarium (jag har aldrig gjort det förut, men vi ska betala 20:- extra för att få de bättre solarierna, som är mer skonsamma mot huden)

Jag ska höra mig för hos woodtechnique om jag kan få sommarjobb där. Det skulle nog ge mer pengar än MCD. Dessutom får jag kanske inte jobba så mycket på MCD, vad vet jag? Men jag har bara en vecka på mig.

Keeping my fingers crossed....
RSS 2.0

Tänkte bara...

...Lägga upp en bild på Jared Leto, jag tycker att han är världens snyggaste skådespelare. 100 % Malins smak. Han är den enda manliga skådespelaren som är så snygg att han får mig att rysa bara jag ser hans ansikte... mmmmmm....!

Jared Leto

Sen tänkte jag drömma mig bort till Riviera Maya igen. INGEN kan väl säga att det är fulu här? Det där havet....

Rivera Maya

Japp, that's it! Imorgon ska jag vara med Sofia C hela dagen! underbart! Först shopping, sedan tjejkväll! Så himla mysigt!

RSS 2.0

JAAAAA!!!!!!!!!!!

Ingen kan beskriva min lycka just nu!!

30 poäng var godkänt.

Jag hade 31,5 poäng.

Ingen mer logistik...! Never!
RSS 2.0

När man snurrar runt...

...och ska ta en bild, då blir det såhär. Jag undrar vad jag tog bilden på... hmmm? troligtvis mig själv :) Men det blev något helt annat! Ett brunt hav...? Vad tycker du?

ingenting

RSS 2.0

Trött...!

Åh, usch, CAD tenta på onsdag! Känns inte alls bra!

Men igår hade vi tigermålning och det var faktiskt riktigt roligt!!! Vi ska nämligen ha det 1-2 april på MCD. Jag målade hela Sofia och halva Ulla...! Vi blev  väldigt snygga :) Eller hur?

tigers!!
Jag, Ulla och Sofia

tigers2
Jag och Sofia!

Annars är det bara plugg som gäller just nu. Efter tentan ska jag gå i ide i en halv vecka. Sedan är det dags för praktik på Woodtechnique...Det ska bli roligt!

I lördags var det fest. Christoffer sa att den här bilden var EMO. Typ en sån här bild som tjejer som skriver dikter och låtar på bloggar har. Och jag tänkte ju att jag har ju faktiskt skrivit in en låt här. Så jag är nog väldigt EMO.

Majsälf

Nu är det dags för lite lasange!!!!

RSS 2.0

Vilken dag!

Jag skulle handla hos syster emma idag, för det är fest ikväll hos Sofia C. Dricka till mig, Johannes och Sofia. Jag kommer dit kvart i två (de stänger två) och Johannes hade tydligen lånat mitt kort imorse så jag har inte det på mig. Ringer Calle, han ska precis äta middag med Sandra och hennes föräldarar, men han är så säll så han kör mig hem, hämtar kortet och kör mig upp till syster emma på Samarkand.

Där handlar jag 4 påsar, det var väl 18 cider till oss tre!? tungt var det iallfall... och en bag-in-box vin till bål(blä för vin). Calle skyndar sig hem.... Man kan ju ändå ta bussen hem från Samarkand så :).

Johannes ringer och tjatat om nån ljusblå kavaj på dressman, så jag går till dressman på Samarkand, med all jävla tung dricka och där finns den där kavajen 200:- dyrare än i stan!?!? (Fast tydligen var den bara felmärkt för den kostade bara 599:- ändå :) )

Orkar inte gå från bussen hem med all jävla dricka, ringer taxi, väntar 30 min, ingen taxi! Tänker "äsch jag går till bussen" Så jag gör det. Hinner precis med bussen (nu snackar jag tur här!!). Väl på bussen ringer taxin och frågar var jag är och skäller ut mig.

När jag kom hem klämde jag mig i dörren.

Nu ska jag äta. För jag vill inte bli sne ikväll...

RSS 2.0

Tenta...

Imorgon är det logistik tenta. Jag hoppas att jag har marginalerna på min sida, för jag vill verkligen inte göra om den..! Men jag tycker att jag kan räkneuppgifterna som ett rinnande vatten... (20p)....å jag tycker jag kan orden tillräckligt bra... (20p)... å sista frågan kan man inte spekulera i. Det kan bli vad som helst, gäller bara att flumma på... (10p).... Så totalt 50p alltså, varav 30p är godkänt.

Jag ska be en stilla bön ikväll och önska att jag klarar den, för det är jag verkligen värd.

RSS 2.0

Konstig nyhet!!?

Nu när min storasyster börjat prata om pingviner vill jag hänga på!

Det här är en av de mest udda rubriker jag någonsin sett på
www.aftonbladet.se. Men också en av de sötaste historier jag läst :)

Gaypingvinerna adopterade unge

NEW YORK.
"Gossarna Ron och Silo gjorde som Mark och Jonas.
Skaffade en egen unge.
Inte så konstigt i det liberala New York, kan tyckas.
Det är bara det att Ron och Silo är - pingviner.

Ron & Silo

Homofober brukar stödja sina argument om det "onaturliga" i homosexualitet med hänvisningar till djurriket.
Där, menar man, förekommer inga sådana fasor.
Men tyvärr, Siewert Öholm.
På Central Park Zoo i New York finns ett flagrant bevis på den totala motsatsen.
Ron och Silo, två glada hannar som i djurparkens stora pingvinflock, har i sju långa år haft en passionerad kärleksrelation.
  - Ja, de levde som ett par. De tog hand om varandra, byggde bo ihop och hade sex, berättar frivilligguiden Debbie Tobin när Aftonbladet besöker kärleksnästet mitt på Manhattan.
  
Ruvade på sten 
Men inte nog med det.
Ron och Silo har utfört en homoadoption också.
Efter några år noterade personalen i djurparken att de två gaypingvinerna försökte ta efter sina heterosexuella kompisar - och började ruva på en sten.
Skötaren Roy Framzay tyckte att situationen var så sorglig att han till slut lät Ron och Silo adoptera ett redan befruktat ägg.
Det tog herrarna om hand med största omsorg och efter en tid kläcktes lilla Tango.
  
Även lebiskt par
  - Han uppfostrades som han skulle och är idag en del av flocken, säger Debbie Tobin.
  - Däremot har Ron och Silo nu gått skilda vägar.
Men kärleken över könsgränserna fortsätter på Central Park Zoo.
  - Jo, vi har nyligen haft ett lesbiskt pingvinpar också ..." - Per Bjurman

Kan även ses på: http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,793097,00.html
RSS 2.0

what up!?

Vill hälsa storasyster grattis på namsdagen (för 2 v sen) eftersom hon glömde bort sig själv!

Ska plugga nu, men ändå flyr tankarna bort.... gärna till drömmen om Mexico, Riviera Maya, Cancun och Cabo. Måste spara pengar, för Mexico ska bli verklighet!

rivmay

Vem vill inte hit? Japp... men bara jag sparar pengar i 2 år så ligger jag där sen!

Tenta på fredag, logistik, usch....
RSS 2.0

Malin

Malin
Tänker...
RSS 2.0

K e l l i e P i c k l e r . . .

Alla som känner mig vet att jag är ett obotligt Idol-freak. När Agnes vann i höstas så lipade jag...! Jag hejade verkligen på henne. Hon sjöng "små rum" och jag var såld.

Nu har det hänt igen fast på American Idol, 20 ggr värre! Kellie Pickler...! Hennes mamma lämnade henne när hon var liten och hennes pappa har under hela hennes uppväxt åkt in och ut ur fängelser pga. drog- och alkoholproblem. Hon sjunger bra, inte bäst, men är en alldeles underbar rolig och flummig människa som man bara inte kan låta bli att tycka om. Med henne sydstatsdialket har hon snott mitt och säkert några miljontals amerikansa hjärtan.

Här är vad Juryn sa efter att hon sjöng I'm The Only One av Melissa Etheridge igår:

Randy: "Yo man, you know what? I knew I liked you before you know cause of the dog thing"

Kellie: "You like comet?" (Hennes hund som just visats på TV)

Randy: "Ofcourse, you know, you got the dog pound right here (pekar mot grabbarna) You know what Kellie? tell you what: Every week now you've been very consistent, that was a great song choice for you tonigt. Even you put a little country in the whole Melissa kind of thing (vet inte riktigt vad det betyder!?!?), it was really great. Good song choice, you did a great job, and the dog pound loves you, right dog pound?

The boys: "who-who-who-who-who"

Kellie: "yeah!"

Paula: "You even got your groove on and started dancing there a little bit"

Randy " I know felt like a neech"

Kellie: "I tried"

Paula: "You went down on your knees girl"

Kellie: "I've been practicing"

Paula: "You had that look and you're reaching out like that (visar hur). Guys are in love with you!

Kellie: "Really?"

Paula: "Oh my God, my nephews are in love with you. Guys are... you all loved here right? Yeah, you're adorable.

Kellie: "Thanks!"

Paula: "And you just keep getting better and better"

Kellie: "I get exited...whooo!"

Simon: "Kellie you are what's known as a naughty little minx...

Kellie: "A naughty what?"

Simon: "A naughty little minx"

Kellie: "What's a mink?"

Simon: "Minx... it's like a... a kind of like a nice bad girl

Paula: "Like Calamari"

Randy: "Yeah, like Calamari"

Kellie: "Like a calamari?"

Simon: "You are... I really, really like you. I don't think you're the best singer, but.."

Kellie: "Thanks, I'll take it"

Simon: "But you're intresting, you know, and....I kind of prefer you to last years winner actually...(Man ser på Kellie att hon är förvånad, men samtidigt jätteglad)...I do.."

Ryan (the host): "I wish we had more time on the show cause I kind of what to follow up on the minx comment and why he has to bring that up on the show. Well explain but that was a good reaction from Simon"

Kellie: "I'm a mink"

Ryan: "Well a minx..."

Simon skrattar, publiken skrattar, Kellie skrattar, jag skrattar...! Jag önskar jag kunde rösta!

Kellie!
Underbara Kellie!

RSS 2.0

Jobba!

Idag har jag jobbat! det var så kul! Det var Henke som körde och jag tycker han är helt underbar! Sofia och Ullis som går i samma skift är ju inte dumma de heller!!!

Efter jobbet köpte jag ett par jeans och sedan träffade jag Sofia H från Arboga över en fika. Det var kul och skööönt med nån som kan säga R!

Jag känner verkligen att jag måste sysselsätta mig med något eller träffa folk konstant just nu, annars blir jag deppig. Är som en energi-kanin, men jag har inget att lägga min energi på...! Jag längtar till jag behöver ladda upp batterierna igen.
RSS 2.0

Fin bild

Fin bild

Jag tycker den här bilden är så fin, så jag var tvungen att lägga upp den. Kunde inte vänta! Tagen 06-03-01
RSS 2.0

I know that I've lied

Det blev ingen innebandy eller fika för mig idag, så jag skrev en låt.

------------------------------------------

"I know that I've lied"

I was afraid for such a long time
Felt like no one cared
Just wanted someone who would hold my hand
For a moment he was there


He didn't want to get in between
But he did cause I was a wrack
I was naive, I said the wrong words
And I couldn't take them back


I know that I've lied to you, been unfair to you
And now you doubt what I want
I wish I could turn back time, just press rewind
And everything would be undone
You... are the one... I want...


Needed a friend cause I felt so alone
But everybody let me down
He was the only one who cared enough
to give me some time
 
I know that I've lied to you, been unfair to you
Now you doubt what I want
I wish I could turn back time, just press rewind
And everything would be undone
You are the one... I want...

------------------------------------------------------

Man ska vara försiktig med att säga något som man inte med 100% säkerhet vet är sant till någon, bara för att någon ska bry sig. Det slår alltid tillbaka. Tänk på det!

RSS 2.0

Majblomma?

Hej!

Du kanske undrar varför jag heter Majblomma här!?!?

1. Jag älskar månaden Maj, det är då allt är grönt, lagom soligt och man får energi av allt (som surrande flugor, blommande träd, gröna gräset, maskrosor) Hjärnan börjar må bra helt enkelt. Personligen är Maj min känslosammaste månad. Börjar gråta av ingenting, kanske en humla?

2. Jag gillar blommor. Jag gillar att få blommor och lukta på blommor! Ge mig blommor!! Nä, jag brukar faktiskt  köpa själv ibland bara för att man mår alltid lite bättre av att på blommor i hemmet.

3. Mina initialer. Malin Agneta Junghard. Tro inte att det bara var en tillfällighet, mina föräldrar tänkte faktiskt på det när de bestämde vad jag skulle heta.

4. Nä... det finns ingen fjärde anledning

Anyway. Idag tvättar och städar jag för jag är ledig från skolan (Yippiee!) Sedan ska jag kolla på Johannes då han spelar innebandy turnering i hans skola. Det ska verkligen bli kul att se skolan han går i varje dag. Sedan ska jag träffa Emma och ta en fika, snacka kärleksproblem.... så länge de inte är mina så är det ok :) (de är inte mina)

Ska diska nu :P

Dagens låt: Fleetwood mac - Little lies

MAJ
Senaste bilden på mig :) tagen 06-03-03
RSS 2.0

This is me!

Min förra blogg sög så nu har jag en ny... :) Eller, jag sög på att skriva i den...!

Well, anyway, här är lite info om mig.

Födelsedatum: 1984-11-10
Smeknamn: Jungis, Malinci och Godis
Hår: Råttfärgad
Längd: 1.76
Ögon: Två... ljusblå-gröna
Klär mig: Oftast soft...
Familj: Älskade Johannes, Mamma Gunnel, Pappa Carl-Gustaf och Storasyster Elin :)
Gör: Studerar, ingenjörsutbildning inom skog- och träteknik
Vill: Bli americas next top model.... men det är kört :(
Husdjur: Big no-no!
Lägenheten: Älskar vår lägenhet! Den är underbar!!!
Äter: Fullkorn.

Favoritmat
Grönsak:
Paprika (inte grön)
Frukt: Avokado, det är väl en frukt? Älskar avokado
Kall dryck: Mineralvatten (Loka Päron eller Smultron)
Varm dryck: kaffe latte 
Godis: Mörk Choklad, jag och syrran älskar mörk choklad... mmm....
Frukost: Jag föredrar gröt, men sånt orkar jag inte hålla på med...
Fik: Espresso :D
Lagar mat: Japp, jag är så grym på att laga mat. Dold talang.

Favoritbok: Jag läser ju verkligen aldrig böcker.... inte logistikboken i alla fall...
Favoritfilm: Öh.... det finns så många....
TV: Laguna Beach, Alla älskar raymond, American Idol, Amazing race
Skådespelare: Ben Stiller
Lyssnar på: 80-tal och snyft-låtar
Drömmer om: Att ha en roligt liv :)
Går i sömnen: Nej, snarkar inte heller.... andas gör jag...
Smink: Ja, det är en konstform för mig...
Tror på spöken: Nä, jag är inte lättskrämd alls.
Tror på tomten: Nä....
Tror på Gud: När jag vinner på poker...
Körkort: NÄ! Ska ta! NU NU!
Bor: Växjö....

HÄR ÄR JAG!!!

me

Dagens låt: In my hands - Fuel

RSS 2.0