Kycklingfilé med röd currysås
Det här är ett RIKTIGT underbart recept. Jag har på senaste tiden blivit helt såld på maträtter med röd currypasta, mmmm... bland det bästa jag vet! Den som inte testat på att laga mat med röd currypasta har verkligen missat något!
Ingredienser
3 dl jasminris
1 stor röd paprika
1 lök
4 kycklingfiléer
5 dl Oatly iMat
1-2 msk socker
2 msk röd currypaste
2 msk konc kycklingfond
1 msk citronsaft
Ljus maizenaredning
Koriander
Gör så här:
Ingredienser
3 dl jasminris
1 stor röd paprika
1 lök
4 kycklingfiléer
5 dl Oatly iMat
1-2 msk socker
2 msk röd currypaste
2 msk konc kycklingfond
1 msk citronsaft
Ljus maizenaredning
Koriander
Gör så här:
Koka riset enl anvisning på paketet.
Dela, kärna ur och skär paprikan i strimlor. Hacka löken fint.
Stek kycklingfiléerna några minuter (ca 3 min per sida) på varje sida så att de får färg. Häll i Oatly iMat, socker, currypaste, fond och citronjuice. Låt koka upp. Låt sjuda i 5-10 minuter. Rör i maizenan och låt koka någon minut.
Fräs paprika och lök i en het lättoljad stekpanna 2-3 min.
Rör ner grönsakerna i stekpannan. Smaka ev av med salt och peppar. Strö över lite koriander.
Smaklig måltid!
Magic in the making!
MUMS FILIBABA!
Jag tävlar med detta receptet hos Matplatsen (tävlingen är här)
Dela, kärna ur och skär paprikan i strimlor. Hacka löken fint.
Stek kycklingfiléerna några minuter (ca 3 min per sida) på varje sida så att de får färg. Häll i Oatly iMat, socker, currypaste, fond och citronjuice. Låt koka upp. Låt sjuda i 5-10 minuter. Rör i maizenan och låt koka någon minut.
Fräs paprika och lök i en het lättoljad stekpanna 2-3 min.
Rör ner grönsakerna i stekpannan. Smaka ev av med salt och peppar. Strö över lite koriander.
Smaklig måltid!
Magic in the making!
MUMS FILIBABA!
Jag tävlar med detta receptet hos Matplatsen (tävlingen är här)