Hon har blommor i sitt hår...



När jag var lite älskade jag Anders Glenmark. Detta var ungefär när jag började skolan...  och jag var jättekär i honom... jag tyckte han var så snygg i sitt långa hår :) 

Anders Glenmark var nog min tredje kärlek...innan jag förälskade mig i hans långa hår hade jag varit gift med Björn Lundgren och kär i Skalman (ja, den tecknade Skalman).

Jag gillar fortfarande Anders Glenmark. Han har en så mysig röst. En av mina favoriter är den
här.

'

Kommentarer
Postat av: storasyss

Haha, vet du?! Jag har ju inget ljud på Melvin om jag inte använder högtalare via usb eller hörlurar via usb, så jag struntar oftast i att lyssna på det du lägger upp när du gör det (och lyssnar kanske senare)..



Hursomhelst, du skrev om Anders Glenmark, så då fick jag jättemycket lust att lyssna på honom och speciellt den låt som jag tycker är bäst - Båten! Så jag letade upp den på Spotify och lyssnade.



Nu när jag satt med ljud vid datorn tänkte jag kolla vilken låt det var du lagt ut som den bästa, och det var ju samma! Tufft! :)



Oh, sen har jag en fråga också (nu när jag har slutat vara sur på dig för att du inte hälsade på mig i Lund). Grejen är nämligen att jag vill tona mitt hår lite grann, och varje gång jag frågar Jens om han kan hjälpa mig så säger han visserligen ja, men han låter inte överdrivet positiv direkt. Så då tänkte jag att vi kanske kan göra det i stamåla? Vad tror du? Vill du hjälpa mig? Eller kommer vi att spilla färg över badrummet som inte går bort så att mams och paps blir sura? I så fall får nog Jens göra det ändå.



Puss puss

2009-03-26 @ 10:05:20
Postat av: Elin

svarade du på det här ovan..? Minns inte.. :/

2009-04-07 @ 10:08:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback