Aborre köper vi inte mer...

... har jag berättat att Tom är för fin för Wiskas? Vi brukade köpa Wiskas paket med 12-portionspåsar till lille Tom. Men när vi var i akut behov av kattmat en gång så köpte vi två tetrapack med "Mjau" istället.  De räckte i fyra dagar till vår hungriga katt (vi har avmaskat honom).

Efter det fanns Wiskas på konsum igen och vi köpte ett 12-pack. Men då vägrade Tom att äta det! Han hade blivit Mjau-frälst. Idag testade han dock Mjau aborre - det var ingen hit. En stund efter att han ätit av aborren så spydde han upp allt. Lille Tom. Då fick han festpaté med kycklinghjärta istället - det gick ner utan problem!

Tom äter förresten jättemycket tycker vi... hur mycket ska en kattunge äta varje dag? Sen kanske det beror på vilken sorts katt man har. Tom är 50 % bondkatt och 50% perser.

Vi känner förresten att vi är osäkra på hur gammal Tom är - de vi köpte honom av sa att han var 10 veckor - ALLA andra som sett honom (och har erfarenhet av kattungar) säger att Tom måste ha varit mycket yngre när vi fick honom. Stackars Tom.



Tom - när han har somnat på min dator.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Gud vad söt han är !


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback